Bourjois 02 Prepp’Hibiscus

Weer een prachtig koraal/roze kleurtje toe kunnen voegen aan mijn nagellak stash! Het is er 1 uit de nieuwste collectie van Bourjois. Ik heb hem natuurlijk voor jullie geswatcht, maar ik heb er ook een kleine nailart meegemaakt.


Deze collectie is geïnspireerd op Parijs. De stad waar ik stiekem verlieft op ben, dus ik snap deze keuze maar al te goed. In deze Rendez-vous á Paris lijn zitten 8 kleuren, mijn kleur hoort bij ‘Een wandeling door de Bagatelle’. De kleuren horen namelijk ook nog bij iets uit Paris.

De kleur van de flacon is echt precies de kleur van de lak, zo weet je meteen welke lak je moet hebben.
In 2 laagjes dekt hij helemaal goed. Het eerste laagje was ook niet slecht, maar dan is hij net niet helemaal mooi.

Later heb ik nog een nailart gemaakt in combinatie met deze kleur. Ik wilde die ook even met jullie delen. Over de 02 Prepp’Hibiscus heb ik nog een laagje glitter gedaan.

De nagellak uit deze lijn kost €8,49 en daar heb je 10ml voor.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (3)

  1. Nadiaa

    Haha, ja ik draag graag roze en koraal kleuren op mijn nagels. Lekker vrolijk!

  2. kim

    Mooie kleur en leuke nail art XD

  3. Anonymous

    Jij bent wel van deze kleurtjes he haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge