Bourjois #27 Green Fizz

Vandaag weer een kleine swatch / nailart voor jullie van Bourjois. Bourjois heeft voor de zomer weer een fijne collectie uitgebracht, waar natuurlijk nagellak inzit! Die laat ik jullie vandaag zien, maar jullie houden de andere product reviews nog van me tegoed!

Ik heb voor de foto 2 laagjes gebruikt, dan dekt hij perfect. Opzich is hij ook wel snel droog en heeft van zichzelf al een mooi glansje. Op mijn ringvinger heb ik de witte van PUPA gebruikt, en de zwaluw komt uit het Bourjois Nailart kitje. Lees hier de review daarvan.

De kleur heet #27 Green Fizz en ik vind het echt een lekker zomers kleurtje, lekker fris! Deze nagellak heeft best een breed kwastje, i like. De 1 seconde op de verpakking is wat misleidend, je denkt waarschijnlijk ‘Droog in 1 sec’, maar ze bedoelen ‘1 laag, 1 beweging in 1 seconde’. Zelfs zonder een topcoat bleef deze een paar dagen heel goed zitten, dus met topcoat zal dat helemaal goed zijn!

In totaal zijn er 4 kleurtjes in deze zomer collectie; #21 Sunny Sunday, #25 Méli Melon, #26 Blue No Blues, en #27 Green Fizz.

Bourjois 1 Seconde Nagellak kost €8,49 en is in verschillende winkels te koop. Oa. Douglas.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge