Bourjois Happy Light Foundation en concealer

Vandaag twee producten van Bourjois; een foundation en een concealer. Ik kan alvast verklappen dat ik deze producten echt super vind, maar waarom, hoe en wat? Daar moet je toch echt even verder voor lezen!


De nieuwe lijn van Bourjois heet Happy Light. In deze lijn zitten zes foundations, twee concealers en twee verschillende primers. Ik heb 2 kleuren van de foundation en 1 van de concealer. Ik heb geen primer dus daar kan ik jullie niks over zeggen.

Ik denk dat er voor alle blanke en iets getinte meiden wel een kleur bijzit, alleen de donkere meiden onder ons kunnen deze helaas niet gebruiken.
– 51 Vanille Rosée
– 52 Beige Clair
– 53 Beige Doré
– 54 Beige
– 55 Beige Rosé
– 58 Hâlé Ensoleillé

De dik gedrukte nummer zijn de versies die ik heb en nummer 51 is echt perfect voor mijn huid.

De foundation komt in mooie glazen pompflesjes. Een pompje is altijd erg fijn omdat het hygiënisch en goed te doseren is. Doordat de flesjes van glas zijn kun je ook nog eens zien hoeveel er nog inzit.

De foundation is best dekkend, daar houd ik persoonlijk wel van. Weg alle plekjes die je net niet met concealer bedekt, maar die eigenlijk wel weg mogen. Ook vind ik de foundation lekker aanvoelen, hij is zacht op de huid, heel goed te verdelen en je voelt hem daarna niet meer zitten. Dat zijn de beste! Gedurende de dag bleef de foundation ook perfect op zijn plaats zitten.

Het andere product wat ik in deze review laat zien is de concealer. Zeker in combinatie met de bovenstaande foundation is hij prachtig. Je gezicht wordt weer mooi egaal. Zoals ik al eerder zei is de concealer in 2 kleuren; 21 Ivoire en 22 Beige Rosé. Ik heb de 2e.
De textuur van deze concealer is heel romig, dit werkt erg prettig. Soms zijn concealers wat kruimelig en dat vind ik niet lekker voelen. De concealer droogt de huid ook niet uit. Wat mij blij verraste was de dekking van dit product, hij dekt super goed! Je kunt hem trouwens ook gebruiken als oogschaduw basis.

Sorry dat ik hem al gebruikt heb op de foto, maar mijn andere foto was niet naar wens en ik had hem wel al uitgeprobeerd.

Het voormaat van de verpakking is precies goed, je kunt hem zo in je tas gooien en onderweg je look bijwerken mocht dat nodig zijn. In de deksel zit ook nog eens een spiegeltje!

Echt meiden, ik heb 2 nieuwe favorieten. Deze producten gaan dus door als echte aanraders!

De Bourjois Happy Light producten liggen al in de winkel.
Bourjois Happy Light Foundation €15,49
Bourjois Happy Light Concealer €8,99

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

  1. Journalisje

    Goed geschreven, en wat mooi gefotografeerd zeg!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge