Bourjois review xSunkissed

Liefde voor deze Bourjois mascara & poeder

Ik ontvang regelmatig nieuwe mascara’s, maar meestal blijf ik toch bij de mascara die ik al een tijdje gebruik. Een super cheape, maar erg goede mascara van Catrice. Waterproof en doet genoeg voor mijn wimpers die van zichzelf al lang en gekruld zijn. De meeste mascara’s vallen voor mij al af, puur omdat ze niet waterproof zijn. Toen ik een tijd terug een waterproof mascara van Bourjois ontving was mijn interesse meteen gewekt! Ik laat ook nog een fijne poeder zien.

De eerste keer dat ik de mascara op deed was ik meteen enthousiast.  Nadat ik hem meerdere keren heb gedragen wist ik het zeker, dit is een blijvertje! En daarna denk ik meteen; dit moet op xSunkissed! Soms heb ik tijden dat ik de voorkeur geef aan een klein, smal borsteltje, maar soms ga ik opeens weer voor groot en dikke aplicators. Het Maxi Plump borsteltje vind ik erg fijn, er blijft veel product in hangen en daardoor kun je in 1x je hele wimpers voorzien van een intense look. Alleen voor mijn onderwimpers vind ik hem wat minder fijn. Ik heb ook lange onderwimpers en wil die altijd maar voor de helft in de mascara zodat het niet zo opvalt.

Closeup mascara xSunkissed

 

De close-up die ik van mijn ogen had gemaakt vond ik op de computer toch niet zo mooi, vandaar dat ik even een foto gebruik die ik maakte toen ik deze mascara droeg.
Nadia brander xSunkissed

Goed, de mascara maakt je wimpers intens zwart en niemand kan meer om je wimpers heen. Go buy!

Poudre de riz de java xSunkissed

Een ander make-up product wat ik ook meteen wil bespreken, is de Bourjois Poudre de Riz de Java. Een aantal jaar terug had Bourjois dit product ook al uitgebracht, alleen zat hij toen in een lichtgroene verpakking. Ik vond hem prachtig, maar wist hem toen niet goed te gebruiken. Toch heb ik deze poeder altijd in mijn stash gelaten. Nu Bourjois weer met deze poeder kwam besloot ik hem gewoon in mijn everyday stash te gooien en gewoon uitproberen wat ik ermee ging doen. Ik kwam er wel achter dat in de nieuwste variant een grotere shimmer zit, maar ik hou van shimmers dus geen probleem! Zou de lichtgroene variant nog wel als all-over poeder kunnen, vind ik de blauwe daar te shimmery voor. Ik gebruik die een beetje op de plekken van mijn gezicht die ik wil oplichten, en ik breng hem aan met een flinke fluffy kwast. De poeder heeft wel een bijzondere geur, ik vind hem lekker, maar ik weet niet of iedereen dat vind omdat het een beetje apart is.

Swatches xSunkissed
Links is de groene en rechts is de blauwe. Op de foto was het verschil moeilijk vast te leggen, maar de linker is iets matter omdat er minder shimmers in zitten. Beiden hebben wel dezelfde kleurtint en geur.

Ik vind beide producten erg fijn.

Zowel de mascara als de poeder kosten €12,99

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge