Bourjois Nailart setje

Bourjois heeft nu een stel leuke kitjes op de markt gebracht. En 1 van die kitjes is voor nail-art. Ik heb hem uitgeprobeerd en ben ontzettend tevreden! Wil je weten waarom? Lees dan snel verder.


In deze kit zit een rolletje van speciale nailart tape, stickers in de vorm van een strik, zwaluw, poezenkopjes en streepjes. Echt heel girly, ik werd meteen blij van de zwaluw stickertjes. En er zit een setje driehoekjes, sterretjes en strepen sjabloontjes in. Ik had dit soort tape nooit eerder gebruikt dus ik was erg benieuwd. Ik had wel al vaker stickers gebruikt, maar deze zijn lang niet altijd zo goed.

Ik kan jullie zeggen dat de producten in het nail art kitje van Bourjois echt heel fijn zijn om mee te werken. Ik denk dat je er als beginner ook heel goed mee overweg kunt.
Op de achterkant staat een stap voor stap uitleg van 1 van de mogelijkheden met dit setje. Zelf heb ik ervoor gekozen om gewoon zelf wat te bedenken.

Ik heb als eerst mijn nagels allemaal wit gelakt. Vervolgens heb ik op mijn ringvinger de zwaluw sticker geplakt, deze vind ik zo leuk! Op mijn duim zit in de hoek een strikje.
Dit heb ik vastgezet met 2 laagjes topcoat en dat blijft echt dagen zitten zonder dat er puntjes loskomen! De strikjes van mijn duim hebben net geen week goed gezeten, daarna waren er hoekjes af gegaan. De zwaluw heeft het bijna 2 weken uitgehouden zonder beschadiging! Zo top!

Vervolgens ben ik met het plakband aan de gang gegaan. Ik heb gewoon kriskras van streepjes geplakt op mijn nagels. Vervolgens roze er overheen gelakt, je trekt daarna meteen de plakband eraf. Terwijl de nagellak dus nog nat is. Let op welke volgorde je de plakbandjes hebt opgeplakt als ze elkaar kruizen, op deze manier moeten ze er namelijk ook weer af.

Dit is mijn nailart geworden;

Deze foto heb je misschien vorige week al gespot op mijn Instagram (NadiaaRB), want ik was er zo blij mee haha.

Bourjois heeft ook nog een aantal voorbeeldjes gemaakt, hieronder zie je daar 1 van.

De Bourjois Easy Nail Art Kit kost €7,99 en is onder andere te koop bij Etos en Douglas.
De nagellak uit deze lijn kost €8,49 en daar heb je 10ml voor.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube. Je kunt mij ook volgen onder de naam NadiaaRB op Instagram.

Reacties (5)

 1. Nina

  Ze zzijn echt super mooi geworden!

 2. Shelley

  Ziet er erg leuk uit !!

 3. Belessa NL

  Wat een leuk setje!

 4. Nikki Moorees

  wow echt supermooi!!
  ziet er ook niet heel moeilijk uit idd, ik denk dat ik het ga proberen :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge