Bourjois So Laque Ultra Shine

Eerder liet ik jullie al de nieuwe lipgloss zien van Bourjois, nu show ik jullie de nieuwe nagellak.

Ik werd heel gelukkig toen ik het perspakketje open maakte en zag dat er een roze nagellakje inzat. Van roze nagellak kun je nooit genoeg hebben denk ik zo. Ik draag ook het meeste van de tijd roze op mijn nagels, de ene keer wat lichter en de andere keer ga ik voor knalroze. Dezelfde dag nog heb ik deze lak op mijn nagels gelakt!

Het eerste laagje is echt niks, dan is hij op sommige plekken gewoon nog doorzichtig, na het 2e laagje was hij mooi. Op de foto draag ik ook 2 laagjes. Het viel me wel op dat deze lak wat langer nodig had om goed droog te zijn, maar dit kan ook wel iets met het warme weer te maken hebben. De lak blijft wel keurig zitten, na 3 dagen had ik nog maar 1 hele kleine chip!Bourjois heeft deze lijn, die Paris Bubble Chic heet, in 5 nieuwe kleuren. De kleuren zijn geïnspireerd op de mooiste modeshows.In deze collectie zitten 2 pasteltinten: Rosé Merveille #45 en Abricot Ouaté #46, de andere 3 zijn frisse kleuren; Bleu Fabuleux #60, Vert Chlorophylle #61 en Rose Imaginaire #62. De laatste is de kleur die ik heb.

Toch moet ik wel een minpuntje aan deze nagellak noemen, het kwastje. Ik ben echt een fan van de brede, afgeronde kwastjes. Met zulke kwastjes kun je namelijk heel mooi bij je nagelriem lakken, en je nagel is sneller vol. Deze lak heeft een smal kwastje, verder niet erg, maar ik heb een voorkeur aan de brede kwastjes. Vanaf half juli is de Bourjois So Laqua Paris Bubble Chic lijn te koop bij de betere parfumerieën en drogisterijen. Voor €8,50 heb je 10ml.

Reacties (3)

  1. Lana

    Ik wist niet dAT bORUJOIS ook nagellak had, ik heb er wel zo een oogschaduw met 3 kleuren van.

  2. MySuperSweetLife

    Vind deze kleur zo mooi!!
    Liefs

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge