Bourjois Twist up the Volume

Deze mascara is vrij bijzonder, normaal test ik mascara die niet waterproof is alleen en draag ik ze niet dagelijks. Deze mascara heeft het toch zover weten te schoppen dat ik hem wél draag, ondanks dat hij niet waterproof is. En dat zegt wat! Meer weten over deze mascara?


Deze mascara heeft 2 borsteltjes, nouja, het is 1 borsteltje die je in 2 posities kunt ‘twisten’. Je kunt kiezen voor een lange, dunne applicator of een korte, dikkere applicator.

Bourjois heeft het genoegen je de nieuwe innovatie Twist Up the Volume te presenteren; de eerste Bourjois Mascara met een twee-in-één twistborstel voor lange en volumineuze wimpers.

De eerste stand zorgt ervoor dat je wimpers 1 voor 1 worden verlengt, tot in de puntjes!
Als je het hierbij laat heb je subtiele, maar lange wimpers. Wil je toch wat opvallendere wimpers, dan draai je de applicator naar stand 2. Op deze manier zit er meer mascara op het borsteltje en geef je de wimpers meer volume.

^^Stand 1

^^ Stand 2
Ik gebruik beide standjes voor de perfecte wimpers! Voor de zekerheid ga ik er wel nog overheen met een waterproof mascara in de hoop dat het blijft zitten als het gaat regenen.

Als bewijs de voor- en zijaanzicht van mijn wimpers. Mijn wimpers zijn van zichzelf erg gekruld, dus hier kan ik de mascara niet op testen.
Wat ik ook een goed pluspunt vind is dat de mascara vrij nat en vloeibaar is, dat vind ik echt belangrijk aan een mascara. En oja, geen klontjes!

Er is trouwens wel een waterproof variant van deze mascara, dus die ga ik zeker scoren!

Bourjois Twist up the Volume mascara kost €15,99

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (7)

 1. Nadiaa

  Ja ik heb best lange wimpers haha, ben er blij mee!
  Bedankt voor jullie reacties.

 2. Nadiaa

  Ja ik heb best lange wimpers haha, ben er blij mee!
  Bedankt voor jullie reacties.

 3. Gabrielle

  Staat je super! Ik ben niet van de dikke lagen mascara en deze ziet er subtiel uit maar je ziet toch verbetering. Zeker een must-a-have en leuk in de koude periodes.

 4. TheWies

  Jij hebt moooie lange wimpers wauw!

 5. Littlefashiolista

  Hij ziet er bij jou erg mooi uit!

 6. Manon Boerakker

  Die ziet er super goed uit!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge