Vaderdag xSunkissed

Boys will be boys – Vaderdag

Heb je net een goed cadeau voor Moederdag kunnen vinden, is Vaders alweer aan de beurt. En wat moet je nou aan hem geven buiten de standaard douchegel, sokken en een automagazine?
Je kunt iets gaan doen met je vader, ga eens mee als hij zijn hobby gaat uitoefenen. Bijvoorbeeld samen een middagje vissen en jij verzorgd de lunch. Maar wat nou als je vader geen hobby hebt die jij mee kunt doen?

Dan geef je toch een mooie poster! Voor iedereen is er namelijk wel een leuke poster te vinden op de enorm uitgebreide site van Posters.nl.

Mijn vader is gek op Alfa Romeo en een poster met een mooie Alfa zou dus goed worden ontvangen, maar ook als je vader liever een BMW of een Formule 1 auto ziet  zit er een poster bij.

Auto posters xSunkissed

Woon je in Nederland maar is je vader eigenlijk een Spanjaard in hart en nieren, of misschien een Amerikaan? Dan zou je een vlagposter kunnen geven, de afkomst waar hij zo trots op is hangt hij vast graag in huis! Of misschien kun je zelfs wel een mooie poster vinden van de plaats waar hij vandaan komt. Met een klein dorpje ergens in the middle of nowhere zal dat wat lastiger zijn, maar kies dan een grote stad in de buurt.

Posters steden xSunkissed

De muren al vol en ook alle plankjes voor lijsten hebben geen centimeter vrije ruimte over? Dan kun je natuurlijk ook voor een mok gaan. Zet er een leuke foto van jezelf op met de boodschap dat je zo altijd bij hem bent als hij geniet van zijn kopje koffie haha. Dit is natuurlijk meer een cadeautje met een knipoog.

Hebben jullie al een idee wat jullie je Vader gaan geven? Niet vergeten hé!
De afbeeldingen die ik heb gebruikt komen van Posters.nl, een site waar de keuze van posters enorm is! (en misschien daarom ook wel moeilijk hihi) Je hebt er voor een paar euro al één.

 

Disclaimer

Reacties (1)

  1. Daisey

    Jij bent er snel bij, het duurt nog wel even haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge