Header Braun xSunkissed

Braun Facial Brush

Laatst zat er iets in een goodiebag waar ik erg blij van werd. Ik heb het een tijdje getest en ga jullie nu laten zien wat ik ervan vind. De Braun Silk épil 7 – Bonus edition is een set met een wet en dry epilator en een sonic face brush. Klinkt goed he? Nou dat is het ook, maar vandaag ga ik één ding laten zien uit deze set omdat het anders een erg lang artikel wordt.

Of je nu moet knallen tijdens een presentatie of de man van je dromen wilt scoren. Een stralende huid geeft zelfvertrouwen en is onmisbaar, ook in de zomer. Als de temperaturen stijgen, dragen we vaak maar minimale make up. Daarnaast word je het mooiste bruin als je huid in topconditie is. Gelukkig hoef je hiervoor niet meer naar een salon. Met Braun Silk-épil maak je van jouw badkamer een wellness oord.
Braun Silk epil 7 Bonus edition

De Braun Silk épil 7 – Bonus edition bestaat uit een Wet & Dry epilator waar 6 extra opzetstukken bij geleverd worden, een pakje verzorgingsdoekjes en de gezichtsborstel. Vandaag laat ik jullie de gezichtsborstel zien.

Ik was namelijk het meest nieuwsgierig naar de gezichtsborstel, nooit eerder had ik zoiets gebruikt, maar ik had er wel veel goeds over gehoord. Bij de perspresentatie lieten ze ons een foto zien van de huid die was gereinigd met een watje en tonic en daarna dezelfde huid gereinigd met de borstel. – Deze foto’s heb ik nog proberen te krijgen, maar helaas niet gelukt – Deze foto was microscopisch ingezoomd en ik kreeg echt de kriebels van de huid die schoon was gemaakt met een watje. Je zag zoveel dingetjes zitten, dit was onder andere opgehoopt make-up en dat heeft een slecht effect op je huid. Logisch. De andere foto zag er gewoon ‘schoon’ uit, dus ik dacht meteen al ‘Ik móet zo een borstel!’ En tot mijn blijdschap zat dit hele pakket in de goodiebag.
Gezichtsborstel braun xSunkissed
Diepe reiniging is volgens dermatologen dé sleutel tot een zachte en stralende huid. Dus vanaf de dag dat ik het pakket gefotografeerd had – blogger issues – heb ik hem iedere avond trouw gebruikt. In de avond gebruik ik hem met een reinigende mousse van Biodermal en onder de douche gebruik ik hem met Philosophy Facial Wash. En ik was echt helemaal blij de eerste keer dat ik hem had gebruikt. Mijn huid was zo lekker zacht! En hij voelde ook lekker schoon aan.
Gezichtsborstel Braun xSunkissed
De borstel heeft twee standjes, de gewone stand en een iets snellere stand. De borstelkop volgt heel goed de contouren van je gezicht en reinigt de huid en poriën met 60.000 micro-vibraties per seconde. De borstel verwijdert volgens Braun zes keer beter make-up en onzuiverheden dan handmatige reiniging met een face wash. In een minuutje zijn make-up resten en onzuiverheden verwijderd van de T-zone, kin en wangen. Je kunt de borstel beter niet gebruiken op de tere huid rond je ogen.

De borstel bereidt de huid voor op hydratatie en stimuleert de bloedsomloop en neemt dan beter je crème of serum op als je dit na de reiniging gebruikt.  Na gebruik spoel je de borstel weer schoon met een beetje warm water en Braun raadt aan om de borstel te vervangen na drie maanden dagelijks gebruik.
Braun gezichtsborstel xSunkissed

De borstel ligt ook fijn in je hand en hij heeft ook een perfect formaatje om hem nog mee te nemen in je toilettasje als je op vakantie gaat of een nachtje ergens anders slaapt.

Ik zal de epilator uit deze set ook nog reviewen, maar wilde jullie een te lang artikel besparen en vond deze borstel wel een uitgebreide review waard!

Deze borstel hoort bij de Braun Silk épil 7 – Bonus edition en die kost € 159,95.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (10)

 1. Melanie

  Ik lees overal dat je het borsteltje voor de gezichtsreiniger elke 3 maanden moet vervangen. Waar koop je die opzetborstels?

  Groetjes

  1. Nadiaa

   Helaas is mij dat ook niet duidelijk geworden, het staat ook niet in het persbericht. Ik heb dus ook nog hetzelfde borsteltje, maar maak hem gewoon goed schoon.

 2. Jacqueline

  Hoi hoi,

  Ik heb de set intussen ook. Ik vraag me echter af waar ik nieuwe borstels kan aanschaffen. Ik heb al een tijdje op internet gespeurd, maar kom er niet echt uit.

  Groet,
  Jacqueline

 3. Rachel Kromdijk

  Klinkt als een super fijn product maar ik ga nu liever voor een filmset kopen voor mijn youtube video’s misschien in de toekomst liefs, x

  1. Nadiaa

   Ja precies, altijd die keuzes he haha
   Nadiaa recently posted…Braun Facial Brush

 4. Jamie

  Wat een gaaf ding!! x

 5. Lotje

  Klinkt goed! Ik wil oook nog graag een gezichtsborstel, maar dan even eerst sparen haha! x
  Lotje recently posted…MUA Blusher – Shade 4!

 6. Linda

  Erg jammer dat de set vrij prijzig is, hierdoot moet ik toch even wachten met aanschaffen van een borstel. Hij lijkt mij erg fijn en mijn onzuivere huid word er jopelojk ook blij van :)
  Ik neem wel aan dat alleen de borstelharen zelf bij vervanging vervangen worden?
  Linda recently posted…Travel Wishlist | Waar ben ik over 10 jaar geweest?

  1. Nadia

   Ja, het kopje is wisselbaar. Niet het hele apparaat haha – gelukkig-
   Nadia recently posted…Braun Facial Brush

 7. Lovely Lonnie

  Ik wil ook deze graag aanschaffen, lijkt me echt goed voor je huid!
  Lovely Lonnie recently posted…Social Media

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge