Silk-epil winactie xSunkissed

Braun Silk-epil 9 + winactie

Jullie hadden de winactie gister al kunnen zien op mijn blog en op mijn Instagram account, maar zoals jullie misschien al hadden gezien had ik in dat artikel de helft van de te winnen producten gereviewd. Vandaag laat ik de andere helft zien, namelijk de Braun Silk-epil 9.

Zelf gebruik ik al een tijdje de Braun Silk-epil 7 en daar ben ik nog steeds tevreden over. Maar ook deze nieuwe versie is weer een heel goed product. Ik zit nu in Spanje, maar op het moment dat ik dit schrijf is het in Nederland ook heerlijk weer, en ja, dan wil je natuurlijk wel dat leuke zomerjurkje aan of dat stoere shortje. Met benen die zomerklaar zijn is dat natuurlijk allemaal mooier.

braun silk-epil 9 xSunkissed

En over die zomerbenen gesproken, de 9e variant van de Silk-epil maakt het weer net wat makkelijker en sneller waar dan zijn voorgangers. De kop is namelijk 40% breder en ergonomisch geperfectioneerd, hij pakt daardoor meer haartjes in één beweging. De kop beweegt goed mee met de rondingen van je lichaam, hierdoor werkt hij heel fijn. Wat ook heel fijn is, is dat hij waterproof is. Je kunt dus ook lekker relaxed in bad je benen epileren, of onder de douche.

Silk-epil review xSunkissed

De Braun Silk-epil kun je gebruiken op je benen, bikinilijn, oksels en zélfs op je gezicht. Zelf gebruik ik dit soort producten het meest voor mijn benen. Als je voor het eerst gaat epileren kan het zeer doen, het doet niet zoveel pijn dat je het uitgilt maar het is wel een onprettig gevoel. De eerste keer dat ik epileerde dacht ik echt ‘Dit ga ik echt niet elke keer doen!‘, maar na een paar keer is het pijnloos, dus even doorbijten de eerste keren. Je haartjes blijven namelijk veel langer weg dan dat je een scheermesje gebruikt. Mijn moeder had deze onder haar oksels geprobeerd, en dat gevoel vond ze niet echt fijn haha. Ze had ook het idee dat ze meteen irritatie zou krijgen, maar niets was minder waar! Het zag er gewoon normaal uit, het apparaat pakt zelfs de kleinste haartjes mee.

Braun silk-epil review xSunkissed

Voor de verschillende manieren van gebruik zitten er opzetkopjes bij, hiermee kun je het ontharen helemaal aanpassen. Wat ook opvallend was, is dat Braun er een lekker lang oplaadsnoer bij heeft gedaan, namelijk 2,30 meter. Ook de nieuwste Braun Silk-epil vinden wij weer een super apparaatje. Aanrader!

Als je deze los koopt kost de Braun Silk-epil 9 € 159,99. Maaaaar je kunt hem bij mij winnen in combinatie met de Braun Face. Een pakket ter waarde van € 220,- met alleen maar fijne producten. Ik zou zeggen, join the give away!

 

Hoe doe je mee met de winactie?
⇒ Volg mij op Instagram @NadiaaRB
⇒ Stuur een mailtje naar info (a) xSunkissed.nl met je adres en je Instagram naam.
Ps. Heb je geen Instagram, mail mij dan even.

Meedoen kan tot 19 juni, op 20 juni ontvangen de 3 winnaars een mailtje. En mocht je niet winnen, Braun heeft nu nog een cashback actie. Is toch weer een parfum extra hihi.

Succes ladies!

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (7)

 1. Anniek

  Wauww, wat een gave winactie! Ik doe mee!

  1. Nadia

   Jaaaa, vind ik zelf ook haha! Je aanmelding heb ik binnen :)
   Nadia recently posted…#MyOttomusthave

 2. Esther

  Wat een gave actie. Ik heb ontharen op zoveel manieren geprobeerd. Maar nooit met een epileer apparaat. Lijkt me echt fijn!
  Dus ik doe graag mee! ^^

  1. Nadia

   Ik vind het echt de beste manier 😉
   Nadia recently posted…#MyOttomusthave

 3. Sharina

  Leuk! Ik doe ook mee! 😀

  1. Nadia

   Top. Leuk dat je meedoet. Nu maar duimen hihi
   Nadia recently posted…#MyOttomusthave

 4. Nienke

  Aaaaah super vet! Ik doe mee :)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge