Braun silk epil 7 review xSunkissed

Braun Silk-epil 7 – deel 2

In de doos van de Braun Silk-epil 7 vind je twee producten. Ik had jullie eerder al de gezichtsborstel laten zien die in deze set zit en zoals beloofd; vandaag deel 2 over de epilator. Ben ik daar net zo blij mee als met de gezichtsborstel? Je leest het in mijn review.
De Braun Silk épil 7 – Bonus edition bestaat uit een Wet & Dry epilator waar 5 extra opzetstukken bij geleverd worden, een pakje verzorgingsdoekjes en een gezichtsborstel. De review over de gezichtborstel kun je hier lezen. Dan gaan we vandaag verder met de epilator.

Braun Silk epil 7 Bonus edition
Ik had niet zulke positieve ervaringen met een epilator. Toen ik een jaar of 15 was had ik er namelijk al één gekocht, maar die deed echt heel veel pijn en dan had ik nog dagen rode bultjes op mijn benen. Je begrijpt dat ik die een keer of drie heb gebruikt en daarna in de kast gelegd om nooit meer naar om te kijken. Toch hoorde ik van verschillende mensen goede verhalen over epileren, maar ik bleef dikke vrienden met mijn scheermesje. Tot ik dit pakket ontving, toen moest ik eigenlijk wel.
Scheerkop Braun xSunkissed
De Braun Silk-épil epilator verwijderd zelfs de kortste en fijnste haartjes omdat er 40 mini pincetjes in zitten. Op de epilator zit een fel lichtje waarmee je elk haartje ziet zitten, je mist dus niks. Omdat je de haartjes met wortel en al uit je huid trekt duurt het wel een week of vier voordat er weer een nieuw haartje gegroeid is.  En bij een scheermesje kun je twee dagen later alweer aan de slag om de stoppeltjes weg te kappen.

Braun silk epil xSunkissed

Bij de epilator komen 5 opzetstukken, op deze manier kun je hem dus voor verschillende plaatsen op je lichaam gebruiken. Er zit ook een zakje bij waar je ze in kunt bewaren.
→ Een scheerkop
→ Trimkapje
→ Precisiekapje
→ Gezichtskapje
→ Efficiëntiekapje
Op de bovenstaande foto zit er al een kapje op de scheerkop.
Braun wipes xSunkissed

Ook zit er een pakje voorzorg doekjes bij, die kun je van te voren gebruiken. Ik vind ze eigenlijk fijner om erna te gebruiken, als na-verzorging.

Goed, om terug te komen op de pijn die ik had bij de vorige epilator en de bultjes. Ik besloot dat het tijd was om de epilator een nieuwe kans te geven en ik moet zeggen, ik vond het de eerste keer nog wel een beetje gemeen pijn doen. Dat is natuurlijk logisch, omdat ik de haartjes altijd scheerde waren ze al wat dikker en zaten de haarwortels goed vast. Ik had doorgezet en beide benen helemaal onthaard. Drie dagen met bultjes lopen gebeurde gelukkig niet. Die dag zelf had ik wat bultjes, maar lang niet zo rood en geïrriteerd als bij mijn vorige ervaringen. En wat waren mijn benen lekker glad! Dit hield ik erin.

De tweede en derde keren deden al bijna geen pijn meer en inmiddels epileer ik mijn benen fluitend. Het is echt super fijn dat je haartjes zolang weg blijven als je overgaat op epileren, de haartjes die je hebt zijn ook veel fijner en daardoor minder zichtbaar. Ik heb dan wel hele blonde haartjes, maar ik denk dat het voor meiden met een donkerdere beharing ook een vooruitgang zal zijn.
Braun silk epil 7 xSunkissed reviewZoals je ziet kun je hem op twee snelheden zetten, ik gebruik de tweede dan ben je ook het snelste klaar. Als de accu bijna leeg is wordt de – rood, als je hem dan aan de lader doet en hij is klaar wordt de + groen. Hij is al in een uurtje opgeladen!

Je kunt de epilator voor je hele lichaam gebruiken inclusief je gezicht, je maakt dan gebruik van de verschillende opzetkappen. Je kunt hem zelfs onder de douche of in bad gebruiken als je dat fijner vind, zelf gebruik ik hem alleen droog. Na het gebruik kun je de kopjes er makkelijk afhalen en maak je hem schoon met het bijbehorende borstelte of onder de kraan.

Ik ben zelf erg blij met deze set en gebruik beide producten erg graag!

Braun Silk épil 7 kost € 159,99 en is al verkrijgbaar.

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (3)

 1. Kim / Vintage & Beauty

  Epileren dat na 2x geen pijn meer doet? Yes please! Jammer dat deze alleen voor mij wat te duur is om aan te schaffen.
  Kim / Vintage & Beauty recently posted…Trend alert: Meet my jeans skirt

  1. Nadiaa

   Ja, echt heel fijn, gewoon pijnloos! Ik geloofde het niet zo als anderen het zeiden, maar ik heb het zelf gemerkt haha!

 2. beautyforgirls

  Wat een handige set, ziet er goed uit.
  Liefs, xxxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge