Review sis beauty

Brows on fleek by SIS Beauty

Een blik op Instagram en #browsonfleek komt toch wel een paar keer voorbij. Je wenkbrauwen zijn tegenwoordig ook een belangrijk onderdeel van je look en zelfs trendgevoelig. Waren de brows eerst een dun lijntje, daarna borstelig en vol zijn ze nu voornamelijk strak. Mijn wenkbrauwen mochten wel weer een beurtje gebruiken en dat liet ik doen door Florianne van SIS Beauty.

Ik ben mijn hele leven bang voor geruïneerde wenkbrauwen en zal daarom ook nooit zomaar naar een browbar gaan om mijn wenkbrauwen over te laten aan een volkomen vreemde. Florianne en Madelon zijn twee zussen die ruim een jaar terug zijn gestart met hun salon in Enkhuizen waar ze diverse behandelingen bieden. Je nagels, wenkbrauwen en wimpers zijn in veilige handen bij deze sisters en daarom durfde ik het wel aan om mijn wenkies te laten opknappen bij deze dames.

Sis beauty enkhuizen

De salon zit niet op een plek waar je hem verwacht, maar als je binnen bent merk je daar al niets meer van. Het ziet er mooi, schoon én gezellig uit. Voor de behandeling heb ik een tijdje niets aan mijn wenkbrauwen gedaan, niet geëpileerd, niet geknipt en ook niet geverfd. Lastig! Maar op deze manier kunnen ze het beste je wenkbrauw modelleren natuurlijk.

Sis beauty brows

Ik nam plaats op de stoel en Florianne vertelde wat ze ging doen en wat mijn wens was. Ze begon met het verven van mijn wenkbrauw, die voor mijn gevoel echt een wilde bush was omdat ik alles had laten staan/groeien. Nadat de brows voorzien waren van een mooi kleurtje ging ze uitmeten hoe mijn nieuwe wenkbrauw zou worden, de haartjes die niet in de perfecte brow thuishoorde werden weggehaald door harsen, threadden (epileren met een touwtje) en dan nog wat overgebleven haartjes met een pincet.  Uiteindelijk werden ze in model gekamd en getrimd, voor de perfecte eindstyling deed ze er nog een beetje browgel in en ‘Hallo eyebrows on fleek!’

SIS beauty
Door deze combinatie van technieken zorgen de dames dat jij de ultieme wenkbrauw krijgt die perfect past bij jouw wensen. De eerste afspraak duurt ongeveer een uur omdat ze een intake met je doen, de vervolg afspraken om je wenkbrauwen weer een touch-up te geven duren ongeveer 45 minuten.

Ik ben heel tevreden over de behandeling en zeker met het eindresultaat. Mijn wenkbrauwen heb ik namelijk een keer eerder laten verven maar die kleur was toen veel te grijs voor mij, gelukkig zag Florianne dit meteen en heeft gekozen voor een bruine kleur met een warme toon.
Na deze browbehandeling scheelt het mij in de ochtend weer om mijn brows in model te brengen en in te kleuren.

brows

Een browbehandeling bij SIS Beauty kost € 32,50 en ik kan het jullie zeker aanraden. Maak via de SIS Beauty site een afspraak en dan kun jij ook #browsonfleek onder je toekomstige selfies toevoegen!

 

Reacties (2)

 1. Talitha

  Hi Nadia!
  Long time no see (; Vroeger was ik actiever met blogger en waren er best wat interacties tussen ons.
  Ik ben weer een beetje ‘back’ en heb ook jouw website weer gevonden! Super fijn deze browbar! Ik zit er ook altijd aan te denken.
  Ik heb alleen best wel mini wenkbrauwen van mezelf, dus weet niet of ik dan genoeg heb aan alleen verven.. En hoe lang doe je met je geverfde wenkbrauwen?
  Staat je echt heel goed trouwens! (:

  1. Nadia

   Hi Talitha, wat leuk dat je ook weer een het bloggen bent :) Welcome back dan maar hihi. Je zou even kunnen informeren bij de browbar, dan geven ze je een persoonlijk advies. Bij mij is de verf wel iets minder intens geworden, maar het scheelt zeker nog!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge