Bruno banani xSunkissed

Winactie Bruno Banani

Een paar weken terug was ik uitgenodigd in het Bruno Banani Lab, gehuld in een labjas en voor mijn een beschermende bril werden er drie mannengeuren gepresenteerd. Samen met kleine Mitsy heb ik het hele verhaal gehoord, een filmpje bekeken en diverse lab proefjes gezien. Daarna was het tijd om de drie geuren te ruiken en te testen, vandaag dan ons oordeel!

Zoals je gewend bent van Bruno Banani komen ook deze geuren weer in een schuine flacon. Alleen deze keer zijn ze wel allemaal hetzelfde, mocht je ze dan allemaal willen dan wordt het niet zo een chaos op je parfumplankje maar staat het allemaal strak dezelfde kant op.
Vandaag laat ik jullie de geuren Pure Man, Magic Man en Made for Man zien.

Bruno Banani Magic Man xSunkissed

Pure Man
Deze geur komt in een zilveren verpakking en is de meest frisse geur van het trio. Dit vind ik een lekkere geur, maar toch staat deze op nummer drie.
‘De verkwikkende mix van geurige anijs en kardemom en de frisse noten van vers fruit zullen de sportieve Pure Man meteen aanspreken. De energieke opening gaat over in een warm hart, waar de verrukkelijke combinatie van tedere cyclaam- en jasmijnblaadjes tegenwicht bieden aan temperamentvol cederhout. Vervolgens ontvouwt zich een spannend samenspel van koele, maar tevens zachte nuances. De stoere essences van vetiver, muskus en
ambernoten in de basis zorgen ervoor dat de Pure Man altijd de leiding heeft.’

Made for Man
Groen is de kleur die bij deze geur hoort, ik behandel hem als tweede omdat deze geur net op de tweede plaats komt.
‘De drager van Made for Men weet hoe hij zijn date voor zich moet winnen: met een fijn gevoel voor humor, daarbij gesteund door de kracht van exotische tonkabonen en Tunesische rozemarijn. De verkwikkende topnoten van bergamot, groene appel en Tunesische rozemarijn benadrukken de charmante sprankeling in zijn ogen. Het hart van de geur bestaat uit een heerlijke mix van geranium, bronwater en noten van drijfhout. Hiermee valt elke vrouw in katzwijm. De verleidelijke, stoere basis van cederhout uit Virginia, boommos, muskusnoten en tonkabonen, versterkt dit effect nog meer.’

Magic Man
Misschien hou ik van magische mannen, want dit is mijn favoriet van de drie. De battle tussen Made for Man en Magic Man duurde even maar uiteindelijk won Made for Man.
‘Is er iemand die tijdens een spannend avondje uit het fijne ginakkoord en de charmante uitstraling van de Magic Man kan weerstaan? Zo’n man heeft geen hulptroepen nodig. Een bijzondere mix van kardemom uit Guatemala, wierook uit Somalië en een heerlijk ginakkoord resulteren in een onweerstaanbare opening. De geur onthult vervolgens zijn mysterieuze hart met noten van cacaohout, pecannoten en cyclamen. De uiterst sensuele basis bestaat uit een verfijnde combinatie van patchoeli uit Indonesië en noten van hout en amber. Met deze magische geur stap je in een wereld van mysterie en verleiding!’

Bruno Banani review xSunkissed

Het zijn alle drie geuren die origineel voor mannen zijn ontworpen, maar geef toe, allemaal hebben we toch wel eens een mannenparfum gedragen omdat hij gewoon lekker ruikt? Dus wat houdt je tegen om deze te scoren?

Maar wacht. Voordat je nu meteen naar de winkel rent om 1,2 of 3 Bruno Banani’s af te rekenen. Ik mag deze drie ook nog weg geven!

Wat moet je doen?
♥ Beantwoord de volgende vraag; Welke Bruno Banani lijkt jou het lekkerste?
♥ Stuur mij een email met het antwoord op de vraag en je adresgegevens.

Jullie kunnen meedoen aan de winactie tot 31 maart, daarna krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (7)

 1. Tamara TS

  Wat een leuke winactie! Daar kan ik mijn man heel happy mee maken. De geur die ik zou kiezen is Made for Man. Het mailtje komt eraan. :)

  1. Nadia

   Dankjewel en leuk dat je meedoet! Succes :)
   Nadia recently posted…Winactie Bruno Banani

 2. Evelien

  Gaaf, ik doe mee voor m’n vriend! =)
  Evelien recently posted…Let’s Shop: Lazoda

  1. Nadia

   Wat lief!
   Nadia recently posted…Winactie Bruno Banani

 3. Nadia

  Lekker geurtjes! Magic Man voor mijn Magic Man thuis.

 4. Jamey

  Wat een leuke actie! Ik denk dat mijn mannetje Pure Man heerlijk zou vinden!
  Jamey recently posted…New in – The Cap

  1. Nadia

   Dan zou ik zeker meedoen met de winactie!
   Nadia recently posted…Abonnement op nagellak met Meeki!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge