Budget rokjes bij Hema

De zomer komt er aan, de dagen zijn alweer wat mooier en warmer. De lange broeken kunnen dus vervangen worden door een korter model of door een rokje.
Hema speelt daar heel mooi op in door de bekende korte bodycon rokjes voor 4,- te verkopen!

Ze zijn er in 7 kleuren, zwart, grijs, wit, licht paars, lime groen, fel roze en lichtroze. Vanaf maat S tot en met XL.
Ik heb zelf de grijze, witte, licht roze en de fel roze. Een zwarte versie van deze rokjes had ik namelijk al. Deze rokjes zijn makkelijk te combineren en zitten lekker, zijn net lang genoeg en toch weer niet te lang. Ik ben fan van deze rokjes, en zeker van deze prijs!


Zo zie je hoe hij zit, ik heb maatje S, die is voor mij eigenlijk nog een beetje te groot bij de bovenkant.
Vandaag draag ik de lichtroze gecombineerd met een wit hempje van de H&M en mijn Parijs blazer. Dit had ik vanmorgen aan, inmiddels heb ik de zwarte panty ingewisseld voor een huidskleurige en bruine hakschoenen. Daar komt nog wel een outfit foto van.

Rennen jullie nu meteen naar Hema?

Reacties (3)

  1. Anonymous

    wow

  2. KittehsCupcakes

    ik zag ze inderdaad op de reclame! leuk!! en leuke outfit heb je ermee gemaakt!:)

  3. Terentha

    Ze hadden ze hier niet :( vet jammer

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge