miss sporty xSunkissed

3x Budget toppers van Miss Sporty

Een make-up product wat lekker betaalbaar is voor iedereen en ook nog eens kwalitatief erg goed is. Twee van deze producten liggen al langer in de winkel, maar die zijn binnen gekomen toen ik in Spanje was. Toch was ik benieuwd en reviewde deze twee items met een nieuw product van Miss Sporty. Lees snel verder wat ik van deze drie producten vind!


De titel verklapt het al, het zijn drie toppers. Budget toppers, want zoals jullie wel weten is Miss Sporty een merk wat voor iedereen betaalbaar is. Het is een fijn merk ook mee te beginnen en om lekker wat dingen uit te proberen. Je koopt niet meteen een donkerpaarse Chanel lippenstift als je nog niet weet of je dat mooi vind en de straat mee op durft. Koop je een Miss Sporty lippenstift, dan kun je er wel 10 proberen voor het geld wat je anders aan 1 Chanel zou uitgeven. Goed, genoeg gepraat. Terug naar waar je hiervoor bent. De review.

Miss Sporty review xSunkissed

Ik begin met de Studio Lash The Miaoww mascara die je een cat-look te geven.  De bijzondere vorm van het borsteltje zorgt ervoor dat je elk wimpertje te pakken kunt krijgen en kunt voorzien van een veeg mascara. De mascara is goed vloeibaar en ik vind hem fijn in gebruik. Mijn wimpers zijn van zichzelf al lang en gekruld dus de beloofde 44% verlenging zie ik niet, dat zou ook wel een onnatuurlijke toestand worden in mijn geval. Wimpers tot mijn wenkbrauwen etc.. Ik heb de mascara een tijdje in gebruikt en vind hem erg fijn.

Miss sporty mascara xSunkissed

Nadia xSunkissed

Om de cat-look af te maken heeft Miss Sporty ook een bijpassende eyeliner, namelijk de Studio Lash The Miaoww eyeliner. Nu moet ik zeggen dat ik normaal gesproken niet zo een eyeliner gebruiker ben, voorheen droeg ik heel zelden een eyeliner. Ik vond het tekenen en het drogen altijd gedoe en ik vond het ook niet altijd even mooi met mijn ogen die een melancholische vorm hebben. Natuurlijk testte ik deze eyeliner en ik was blij verrast! Hij tekend ontzettend makkelijk omdat het een vilten punt heeft en geen losse haartjes, daarom is de punt dus stevig en heb je veel controle over de streep die je wilt zetten. En daarbij hoeft hij amper te drogen, geen gestempel in de crease dus. Sinds ik dit heb ontdekt zit er veel vaker een wing of een mooi streepje in mijn daily-look!

Eyeliner the miaoww xSunkissed

Eyeliner xSunkissed

Eyeliner Miss sporty xSunkissed

De Miaoww producten zijn dus al wat maanden terug gelanceerd, maar de Matte nagellak van Miss Sporty is vrij nieuw. Ik ontving de kleur #001 Absolute Mauve. Hij lakt makkelijk en zodra hij opdroogt wordt de kleur matte. En wat mij helemaal verbaasde was dat deze nagelak bijna een week chipvrij op mijn nagels heeft gezeten! Daarna heb ik hem eraf gehaald omdat ik weer uitgekeken was en een nieuw kleurtje op mijn nagels wilde hihi.

Matte check mauve xSunkissed

Matte check xSunkissed

Alle drie de producten vind ik zeker aanraders!

 • Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Eyeliner – € 3,49
 • Miss Sporty Studio Lash The Miaoww Mascara – €3,99
 • Miss Sporty Check Matte Nagellak  –  € 2,49

Wat zijn jullie favoriete budgetmerken of producten?
Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

 1. Jamey

  Wat fijn dat de lak zo goed blijft zitten!
  Jamey recently posted…Nailbox.nl – touch of pink

  1. Nadia

   Ja dat verbaasde mij echt!
   Nadia recently posted…3x Budget toppers van Miss Sporty

 2. Manon

  De kleur ziet er heel erg mooi uit van de nagellak
  Manon recently posted…Mac Magic Of The Night Dark Side Lipstick & Enchanted Lip Bag Nude

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge