Budgettip Bodyscrub

We worden allemaal vrolijk van een goed budgetproduct lijkt mij. Nu heb ik een tip voor jullie voor een flinke pot bodyscrub!

Ik liep van de week even de Action binnen, eigenlijk moest ik alleen een multimap en boterhamzakjes hebben, maar je kent het wel. Meteen even rondkijken wat ze nog meer hebben liggen. Mijn oog viel op een stelling met grote potten bodyscrub. Ik hou van bodyscrub, vooral in grote potten, en nog meer van grote potten bodyscrub voor kleine prijsjes. En laat deze bodyscrub nou in de laatste categorie vallen! Er waren 4 verschillende.*Paars: Eucalyptus en rozemarijn*Groen: Meloen en limoen*Geel: Mandarijn en grapefruit*Roze: Bergamot en galbanum Nu denken jullie bij roze vast ook ‘Wat is daaaat?’ nou, ik heb geen idee, maar het rook niet echt lekker. Ik vond de paarse opzich wel lekker, maar ik vond geel en groen nog lekkerder. Daar ging het ook tussen, ik heb uiteindelijk de groene mee genomen omdat die gewoon heel lekker fris rook. Vind ik wel lekker voor in de zomer.

In zo een pot zit een 500gram, dus gewoon een halve kilo bodyscrub. Heerlijk toch! Geen gedoe met kleine potjes die na 2x gebruiken alweer op zijn. Nee, tientallen keren scrubben. Ik hou ervan om gewoon lekker veel te pakken en met een dure scrub doe je toch wat zuiniger. Deze pot kost maar €1,39! 0,2 cent per gram!

Op de verpakking staat dat het een zeezout scrub is, hierdoor had ik een wat hardere substantie verwacht. Ik was dan ook een beetje verbaasd toen ik het thuis voelde en het een slushy scrub bleek te zijn. Dit maakt trouwens helemaal niks uit, ik heb hem uitgeprobeerd en hij scrubt gewoon goed. Voor €1,39 kon ik deze niet laten staan en ik raad hem jullie ook zeker aan!

Reacties (1)

  1. Joanna

    Mijn moeder kwam aan met de gele, maar die had ze gekocht zonder te ruiken!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge