BYDANIE Designer & vintage sale

Dit weekend is het al zo ver! Zondag en maandag kun je je slag slaan tijdens de BYDANIE designer en vintage sale in de Harbor Club in Amsterdam.


Meiden, haal al het moois uit jullie garderobe want zondag zal er tijdensde Designer & Vintage Sale een heuse style competitie gaande zijn!
En om geheel in de vintage sferen te blijven zal het thema – trommelgeroffel – vintage! zijn.

Dus maak zaterdag nog een laatste ronde Waterloopplein of plunder de kledingkast van je oma, want degene die volgens het BYDANIE-team de mooiste vintage look bij elkaar heeft gezocht maakt kans op een vintage item van Danie herself.

Overigens worden alle fashionable ladies zondag door het team op de kiek gezet, waar uiteindelijk de dame met de mooiste vintage look als winnaar uit de bus zal komen.

Inglot zal er staan om menig fashionista te voorzien van een poedertje, nagellakje of een fijn stel rode lippen. Want, wat is nu leuker dan jouw kersverse (vintage) look te matchen met een gloednieuwe beauty-look? Inderdaad, niets!

Twee dagen sale met merken zoals Missoni en Chanel, maar ook Nederlandse toppers waaronder SuperTrash en Repeat. Daarnaast zullen er tweedehands items van Danie’s vriendinnen waaronder Nikkie Plessen, Paulien Huizinga en Sylvie van der Vaart te koop zijn, maar ook Danie zelf heeft geweldige items die voor minimaal 70% de deur uit gaan!

Good to know: dit evenement is voor iedereen toegankelijk. Allemaal kunnen jullie de mooiste designer items voor een fijn prijsje op de kop komen tikken!

Zet ‘m dus in je agenda: 30/09 (13:00 tot 19:00) & 1/10 (12:00 tot 18:00) ByDanie Designer & Vintage Sale @ The Harbour Club!

Reacties (1)

  1. pretty beauty land

    helaas dat haal ik vandaag niet meer :(

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge