C&A Summer event, goodiebag unboxing + vlog

Donderdag avond was ik naar de Summer Fashion party van de C&A. Dit event was op een speciale locatie, namelijk op het dak van de C&A in Rotterdam. Ik heb daar voor jullie een vlog opgenomen, maar Youtube had wat kuren, daarom heb ik later de vlog in dit artikel gezet. Er staan dus twee filmpjes op je te wachten, bekijk ze snel!


De vlog

Goodiebag unboxing video

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (6)

 1. hele leuke goodiebag! 😀

 2. Nadiaa

  @Nathalie: Oh dankjewel voor de tip! Ik had geen idee dat die in Hoorn een franchiser is. Toevallig heb ik er eergister een super leuke jumpsuit gekocht, maar heb nog geld over. Ik zit in Utrecht op school, dus dat komt mooi uit!

 3. Nathalie

  Ik heb de zonnebril ook 😉 Ohja, en als je dan bij de C&A gaat shoppen, raad ik je aan naar A’dam of Utrecht te gaan (ik werk in filiaa Vredenburg) want daar is de collectie groter. Ook heb ik het idee dat die in Hoorn een franchiser is omdat een deel van de collectie en landelijke acties niet altijd gelijk lopen of zelfs ontbreken.

 4. Nadiaa

  Hi Lizzy, de tas kost rond de20,-.

 5. Moniek

  Leuke zonnebril!

 6. Lizzy

  Wat een leuke tas! Enig idee hoeveelheid die kost?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge