Can you light my sigaret?

Eerder hoorde we al dat verschillende benzine stations hun eigen sigarettenmerk gingen opzetten, maar nu volgen de luxemerken ook.

Je zou denken dat anno 2011 we nu de gevolgen weten van roken en we toch juist mensen proberen te laten stoppen. Denk aan de teksten zoals ‘Roken kan zorgen voor een langzame pijnlijke dood’ op de pakjes en het verbieden om te roken in openbare gelegenheden.
De mode wereld denkt daar blijkbaar anders over, in hun ogen heeft roken iets van stijl?
Kate Moss liep te roken terwijl zij op de catwalk van de Paris Fashion Week liep en ook Lady Gaga verscheen met een sigaret in de show van Thierry Mugler.

Als je de pakjes van Yves Saint Laurent bekijkt, moet je wel toegeven, ze zien er stijlvol uit, maar roken zelf is alles behalve stijlvol. Denk aan onder andere de stank in je kleding en haar, slechte adem, slechte huid, gele tanden, die je krijgt als gevolg, niet bepaald stijlvol toch?

Gelukkig zijn ze in Nederland toch flink bezig met stoppen en dat is YSL ook niet ontgaan, hij richt zijn sigaretten toch liever naar Rusland en Aziƫ, aangezien ze daar nog flink doorgaan met roken.

Vind jij roken stijlvol?

Reacties (2)

  1. Inge

    Nee ik vind het niet stijlvol. maar ik ben dan ook een echte anti roker..

  2. Natasha

    Mooooi, ja ik rook zelf wel :$

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge