Fotomundo review xSunkissed

Canvas van Fotomundo

Ik wilde al een tijdje een mooie canvas voor een de muur, maar dan niet 1 met een foto, maar iets meer ‘fashion‘ of beauty. Toevallig werd ik benaderd door Fotomundo voor een samenwerking, en laten zij nou canvassen leveren! Ik heb een mooie canvas ontworpen en laat jullie vandaag zien of ik tevreden ben over het eindresultaat.


Wat anders is bij Fotomundo is dat je tekst kunt toevoegen aan je canvas, normaal gesproken kan dat niet. Behalve als je de foto zelf al aanlevert met tekst.
Ik hou van quotes, dus ik wist meteen dat ik een mooie quote op mijn canvas wilde. Het was nog even lastig kiezen maar na het event van Max Factor wist ik welke quote ik wilde gebruiken!

Daarbij wilde ik graag een afbeelding die een beetje fashion zou zijn, of juist iets heel simpels. Nadat ik meerdere dingen had overwogen  zoals een verfstreep, een cover van Vogue, heb ik gekozen voor een afbeelding die ik heel lang terug op Weheartit heb gevonden. Omdat het plaatje een beetje te klein was heb ik hem zelf vergroot met Photoshop en ingezoomd om te kijken of de afbeelding nog scherp was.

Fotomundo review xSunkissed

Deze foto hebben jullie misschien al gezien op mijn Instagram, maar ik was zo enthousiast toen ik hem ontving, dat moest ik meteen delen!
Dit werd hem, dus ik heb hem geüpload bij Fotomundo, daarna kies je of je een staande of liggende foto hebt en daarna het formaat. Mocht jouw foto te klein zijn voor een bepaald canvas dan geeft het systeem daar een melding van, zo wordt je beschermt tegen een gepixelde foto. Dat zou tenslotte zonde zijn! Bij twijfel kun je jouw foto (met tekst) voor een beoordeling geheel vrijblijvend toesturen naar info@fotomundo.nl. Top service!
Daarna is het tijd om de tekst erbij te plaatsen, dit kan een tekst van jezelf zijn, maar zij hebben ook teksten waar je uit kunt kiezen. Je kiest alles zelf, de lettergrootte, de kleur van de letters, het lettertype en waar je tekst op het canvas komt te staan. Aan het begin was ik een beetje bang dat er maar 5 standaard lettertypen zouden zijn, maar Fotomundo heeft mij blij verrast! Er was een boel keuze en zeker geen standaard lettertypen.
Fotomundo review xSunkissed

Ik heb gekozen voor een beetje een ‘slordig’ handschrift, dat vond ik een tof effect geven aan mijn canvas. Omdat ik zelf een wit kader om mijn afbeelding had gezet kon de tekst mooi onder de afbeelding. Zoals je al merkt kun je jouw canvas helemaal maken zoals jij wilt!
Fotomundo review xSunkissed

Fotomundo review xSunkissed

De canvas is van een goede kwaliteit en is gespannen op mooie dikke, stevige planken. Dat heb ik wel eens anders gezien. Ook zit er een ophangsetje bij die je er zelf aan kunt zetten. Je canvas wordt binnen vijf werkdagen geleverd, ik had de canvas op de tweede dag binnen.

Ik vind mijn canvas ontzettend mooi geworden en ben heel tevreden over de service van Fotomundo. Je hebt al een canvas vanaf € 9,-, ik heb een canvas van 40×60 en die kost € 37,-.

Wat vinden jullie van mijn canvas?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

  1. Mirne

    Leuk dat je dit heb uitgekozen!
    Mirne recently posted…Snelle erwtensoep

  2. Manon

    Oh wauw dat ziet er mooi uit.
    Manon recently posted…Oriflame Kajal Eye Liner – Magic Ivory

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge