Header sans online xSunkissed

De fashion oplossing voor dit weer

Het wordt maar gewoon niet koud, wel een beetje, maar niet de temperaturen die het normaal om deze tijd in het jaar is. Soms loop ik in mijn winterjas, maar dan is het daar gewoon te warm voor. Voor je zomerjasje is het dan toch net te koud. Ik heb online kleding  uitgekozen en dat is dan ook meteen een goede oplossing voor dit weer! Overigens hebben ze sowieso vaak leuke items bij de betreffende webshop. Van jurken en t-shirts tot kettingen en sjaaltjes. Vandaag laat ik zien hoe ik een winterse sjaal combineer!

Pieces heeft altijd mooie sjalen, daarom wilde ik wel weer graag een sjaal uitzoeken. Alleen viel mijn oog op een sjaal X poncho. In de webshop heet het een cape, maar dan denk ik toch meer aan Superman en dat soort dingen hahaha.
Je kunt hem dragen over een jasje om het net iets warmer te maken, maar ook om je outfit misschien wat meer kleur te geven. Ik draag hem hier over een zwart leren jasje. De muts komt ook van Sans Online. No more selfies. Natuurlijk meer een tekst met een knipoog want ik maak nog geregeld selfies!

sans online xSunkissed

Je moet de sjaal eigenlijk zien als een vierkant waar een deel uit geknipt is. Daar kun je hem om danje schouders slaan. Het printje is ook lekker winters!

sans online xSunkissed

sans online xSunkissed

Maar natuurlijk kun je hem ook lekker binnen omslaan, als je lekker op de bank zit!

sans online xSunkissed
Ik vind het een fijne toevoeging aan mijn kledingkast. Op de website van Sans Online vind je ze in meerdere soorten terug. De variant die ik heb kost € 29,95 en de muts kost € 5,-.

Wat vinden jullie van deze items?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (4)

 1. jeapiebel

  Je ziet er lekker warm uit. Heerlijk de sjaal voor zowel binnen als buiten.

 2. Bibiane

  De print van de sjaal vind ik echt prachtig! Ik zou hem denk ik enkel binnen dragen
  Bibiane recently posted…Doelen voor 2016: persoonlijk, blog, huis….

  1. Nadia

   Ik draag hem ook alleen binnen eigenlijk, heerlijk op de bank hihi
   Nadia recently posted…De fashion oplossing voor dit weer

 3. manon

  De sjaal/Poncho lijkt me echt heel erg fijn!
  manon recently posted…Blux Box December 2015

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge