Selftan review xSunkissed

Captain Tan selftan producten

Gelukkig dat we weer wat meer echte zomerse dagen hebben zeg! Ik ben gek op de zomer en de daarbij horende kleding met blote armen en benen. Ik vind dat nog leuker als ik bruin ben, alleen van nature kan ik niet bruin worden. Goede selftan is tegenwoordig dé oplossing, vandaag laat ik weer drie producten aan jullie zien.

Eerder liet ik jullie deze twee producten van Captain Tan zien, nu heb ik drie nieuwe producten ontvangen en ik was benieuwd of ik daar tevreden over zou zijn. Omdat ik nu meer goede ervaringen dan slechte heb met selftan begon ik zonder twijfel meteen met testen. Ik was niet meer bang voor vlekken of voor een oranje look, en dat was ook deze keer nergens voor nodig!
Captain tain review xSunkissed

Het zijn twee blijvende kleurtjes en een wash-off kleurtje, van dat laatste ben ik zelf niet zo een fan maar ik begrijp wel dat sommige mensen die graag in de kast hebben staan. Later meer daar over.
St moriz review xSunkissed

Ik begin met St. Moriz tanning lotion. De lotion heeft een beetje een substantie en een kleur die mij deed denken aan stroop, alleen is hij niet zo plakkerig als stroop. Hij smeert makkelijk uit, maar toch gaat gelijkmatig verdelen toch wat moeilijker dan bij mousse. Je hebt dus langer nodig om je hele huid in te smeren. De kleur is aan het begin echt heel donker, het is ook kleur ‘dark’, maar op mijn bleke huid vond ik dat wel heftig! Nadat ik het had laten intrekken sprong ik onder de douche om de overtollige kleurstof van mijn huid af te spoelen, het water was ontzettend oranje en bleef maar oranje. Uiteindelijk was het water wat van mij af kwam weer kleurloos en was ik klaar om het resultaat te bekijken. Gelukkig was dat heftige bruin eraf en was er een mooi bruin kleurtje over gebleven. Dus meiden, ook met een super blanke huid kun je rustig de ‘Dark’-versies meepakken uit het schap als de medium er bijvoorbeeld niet meer is.
Met deze tan heb ik ook een outfit of the day shoot gedaan, ik plaats daar gewoon een foto van om te zien hoe natuurlijk bruin deze kleur oogt! Helemaal niet te donker.
Pull and bear xSunkissed
Als tweede de Rimmer Sunshimmer wash-off. Een wash-off kun je nog even op je benen smeren als je onverwacht in je blote benen kunt rond paraderen. Deze blijft een paar uur zitten en, zoals de naam het al zegt, was je de kleur er daarna gewoon weer af.
Rimmel wash-off xSunkissed
Deze zelfbruiner blijft mat, zelf vind ik dat niet zo mooi. Aan het begin lijkt het wel wat shimmer te hebben, maar zodra het is opgedroogd zie je dat niet meer zo. Ik vind het een beetje tegenstrijdig op de verpakking staan ‘SunShimmer’ en ‘Matte’, ja wat is het dan?
Rimmel benen xSunkissed
Ik vond de kleur ook een beetje tegenvallen, het leek een beetje mijn eigen benen maar dan zonder het extreme bleek zijn. Mijn moeder vond het er wel beter uitzien, maar ik vind het kleine verschil de moeite en het geld niet waard. Daarbij doe ik het liever goed en ga ik meteen de komende dagen gebruind door het leven dan alleen een paar uur.  Het product is wel snel droog, dus het is wel een goede last-minute oplossing, en het vlekt ook niet. Dit product zou ik als ik jullie was wel opbrengen met een tanning mitt. Ik heb het met mijn blote handen gedaan onder het mom ‘Is toch wash-off‘, maar mijn handpalmen waren na het wassen nog steeds een vreemde kleur bruin.

St tropez review xSunkissed
En als laatste de St. Tropez Selftan bronzing mousse. Dit is een mousse en dat vind ik tot nu toe de fijnste manier om een selftan aan te brengen. Deze zelfbruiner is daarom ook mijn favoriet van deze drie. Hij smeert fijn uit, heeft een goede dosering door middel van het pompje en trekt ook best rap in. Je blijft nog wel een paar minuutjes een beetje plakkerig aanvoelen, maar dat is daarna ook weg.
De producten van St. Tropez zijn parabenen vrij en bevatten 100% natuurlijke tanning bestanddelen, alsmede de inovatieve Aromaguard™ Fragrance Technology voor de ultieme tan, maar zonder de kenmerkende vervelende geur. Ook leuk om te weten, geen van de producten worden op dieren getest. Kate Moss is trouwens ook een gebruiker en tevens boegbeeld van St. Tropez. Ook met deze tan op heb ik een outfit foto gemaakt, zie het resultaat;
Outfit xSunkissed

Ook deze is niet ontzettend donker, maar gewoon mooi bruin. Ik ben er tevreden over.
Je kunt hem natuurlijk wel donkerder maken door gewoon de volgende dag nog een laag aan te brengen, op deze manier kun je hem donkerder maken door te layeren. Voor de review heb ik gewoon 1 laag aangebracht.

Captain Tan reviews

De producten:
St. Moriz selftan lotion Dark 200ml kost € 9,95 en vind je hier.
Rimmel Sunshimmer wash-off tan 125ml kost € 9,95 en vind je hier.
St. Tropez  Selftan bronzing mousse 120ml kost € 23,95 en vind je hier.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (4)

 1. Sylvia

  Thanks voor de review! Super handig, ik denk dat ik die St. Moriz in mouse vorm maar eens ga proberen… ben benieuwd!

 2. The Beauty Suitcase

  Die tan staat echt ontzettend mooi bij je rode haar! Ga gelijk je outfit post bekijken en volg je nu op Bloglovin 😀
  The Beauty Suitcase recently posted…[GIVEAWAY] Mustache Jewelry!

  1. Nadiaa

   Wat leuk, thanks!
   Nadiaa recently posted…Captain Tan selftan producten

 3. Jolienne

  De St. Tropez Selftan bronzing mousse geeft je echt een mooi natuurlijk kleurtje! Je looks die je draagt op de foto’s staan je beeldig!
  Jolienne recently posted…ONLINE GESHOPT: SLEEK MAKEUP & DEBORAH LIPPMANN

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge