Catrice Absolute Nude palette

Vanaf het moment dat ik de upcoming collectie bekeek wilde ik dit palette. Ik draag namelijk voornamelijk bruine kleuren op mijn ogen en wilde wel weer wat nieuws. Qua kwaliteit ben ik altijd erg tevreden bij producten van Catrice. Is dat deze keer ook zo?


Volgens mij is dit palette er niet in andere uitvoeringen, maar voor de zekerheid dan maar; ik heb 010 All Nude – IN THE MOOD FOR NUDE.
Zes nude kleurtje in 1 palette, het meest links een mooie lichte kleur die je kunt gebruiken in je binnenste ooghoeken en op het wenkbrauwbot als highlight. De 2e kleur is een hele lichte kleur met meer een rozere toon dan de eerste kleur. Daarnaast een lichte bruin, een mooie gouden en nog 2 donkerdere tinten bruin. De meest rechtse is geschikt voor de crease, al had ik hem graag nog iets donkerder gewild.

Volgens Catrice zitten er matte, shimmer en metalic kleuren in. Helaas. Geen mat te bekennen en ook metalic kun je er niet in terug vinden. Alle kleuren hebben dezelfde shimmery finish. De metalic kleuren mis ik niet, een matte bruin had een fijne aanvulling geweest.

De oogschaduw zit in een stevig, plastic doosje. Je kunt meteen zien welke kleuren erin zitten doordat hij doorzichtig is. Ook zit er een spons applicator en een kwastje bij.

Het Absolute Nude palette is echt een aanrader, fijne kwaliteit, mooie kleuren en een goede pigmentatie. Het palette kost maar €4,99 en is te koop bij de Kruidvat en Trekpleister.

Reacties (4)

 1. Nadiaa

  Hi Wendy, ik heb al gestemd! Succes

 2. Wendy

  Die heb ik ook kan niet meer zonder 😉

  Mag ik jou om een gunst vragen? Ik doe mee aan een bloggers fashion battle en die wil ik heeeeel graag winnen ;-). Zou je aub op mij willen stemmen? Ik zou het erg waarderen <3

  http://www.followfashion.nl/fashion-bloggers-sporty-chic-2

  XxX

 3. Jill

  Mooie kleuren! Ik ga hem misschien ook kopen want ik draag altijd ‘nude’ oogschaduw ! x

 4. Mandy

  Dankje voor de review!
  zit er over na te denken hem te kopen!

  xoxo
  My Blog, Blonde but not least

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge