Catrice, Limited Edition ‘Urban Baroque’

Ik heb jullie laatst al over de nieuwe lijn van Essence verteld, nu is Catrice aan de beurt met haar nieuwe lijn Urban Baroque

Romantische nostalgie en zachte, winterse poedertonen komen samen in de nieuwe Limited Edition „Urban Baroque” by CATRICE. Met de inspiratie van een weelderig boudoir wordt in januari en februari 2011 een volledig nieuwe citylook geïntroduceerd.

Zachte pastels worden verbonden met stadse ornamenten en tattoos. „Urban Baroque” by CATRICE – de nieuwe winterlook waarvan je geen genoeg kunt krijgen!


Urban Baroque by CATRICE – Absolute Eye Colour Duo
wee zachte oogschaduwtinten in hippe grijsnuances, van zachte tot koele combinaties – dé wintertrend van nu! De zijdezachte textuur garandeert een perfecte oogmake-up in verschillende stijlen: nude of city cool. Verkrijgbaar in C01 Candelabra, C02 Feather Fan, C03 Fleur de Lis. Verkoopadviesprijs: € 3,49.


Urban Baroque by CATRICE – Smooth Lipstick
Overduidelijk op de catwalks: de nude-look voor lippen is hipper dan ooit! De crèmige en langhoudende Smooth Lipstick van CATRICE biedt lippen optimale vochtverzorging – en een perfecte naturel nude-style. Verkrijgbaar in C01 Marie Antoinette, C02 Elisabeth, C03 Victoria. Verkoopadviesprijs: € 3,99.Urban Baroque by CATRICE – Illuminating Powder

Het absolute hoogtepunt van het seizoen: de zachtgeurende Illuminating Powder van CATRICE. Een schitterende glanspoeder voor de huid –zacht als zijde en geheimzinnig. Verkrijgbaar in C01 Masquerade Ball. Verkoopadviesprijs: € 4,49.


Urban Baroque by CATRICE – Powder Brush
Met deze professionele poederkwast met ronde borstel creëer je zelf de perfecte egale teint. De kwast neemt precies de juiste hoeveelheid losse of compacte poeder op en verdeelt deze gelijkmatig over de huid, voor een natuurlijk effect. De kwast is gemaakt met superzachte haren van zeer hoge kwaliteit – een streling voor de huid.
Verkoopadviesprijs: € 4,59.


Urban Baroque by CATRICE – Ultimate Nail Laquer
Onlosmakelijk verbonden met de Urban Baroque look zijn coole nagels. Zachte, verleidelijke tinten combineren subliem met de nude look op de lippen. Supernonchalant! Dankzij het professionele kwastje en de long-lasting textuur zijn deze nagellakken de absolute favoriet van het seizoen! Verkrijgbaar in in C01 Pearls & Chains, C02 Barock & Rock, C03 Princess & Ballerina, C04 Biscuits & Cupcakes.

Verkoopadviesprijs: € 2,49.


Urban Baroque by CATRICE – Urban Tattoos

De Urban Tattoos in verschillende designs geven de baroklook van deze winter een ultracool accent! Op de pols of schouder, zorgt de tatoo-sticker voor nóg meer uitstraling. De inkt houdt lang maar is ook gemakkelijk te verwijderen. Verkrijgbaar in C01 Temporary Couture Tattoos (vier verschillende vellen, waarvan twee met tekst en twee met afbeeldingen en armbanden). Verkoopadviesprijs: € 2,99.

Urban Baroquee by CATRICE is exclusief verkrijgbaar bij Kruidvat in januari en februari 2011.

Gaan jullie er iets van kopen?

Reacties (3)

  1. Anonymous

    Self done is well done.

  2. iemke98

    Superleuke blog! Ik ga zo’n lippenstift kopen, al vind ik hem voor catrice wel een beetje duur, en ik wil die powder. Ben daar heel benieuwd naar. Ik dénk dat ik ook zo’n lakje ga kopen, maar daar ben ik nog niet zeker van. Super bedankt voor de info! xxx

  3. Jessebes

    Ik wil die lippenstift, vind hem er echt leuk uitzien.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge