Catrice review xSunkissed

De perfecte budget Highlighter

Een paar weken terug kwam mijn vriendin Loes een sleepover bij mij houden, inclusief party-night in Amsterdam, dus make-up moest on fleek. Terwijl ze net binnen was, en ik haar natuurlijk had voorzien van een glas drinken haalde ik haar make-uptasje leeg om te kijken wat ze gebruikt. En ik vond daar een nice highlighter van Catrice!

En die heb ik later die week meteen gescoord bij de Kruidvat. Het is een heel licht roze highlighter met een koele toon. Officieel is het een ‘highlighting eyeshadow’ maar ik gebruik hem boven mijn jukbeen en op mijn wenkbrauwbot. De pigmentatie is prima en hij is mooi te blenden. Je kunt hem subtiel houden, maar ook vrij makkelijk flink aanzetten. Voor een everyday look hoeft mijn highlighter niet zo intens te zijn, maar voor een avondje uit mag hij best wat heftiger zijn en dat kan prima met deze variant.

020 Rosefeller Catrice xSunkissed

Er zijn drie tinten en degene die ik heb is 020 Rosefeller Center. Ik breng hem aan met deze grotere, vrij fluffy kwast van Gosh voor een natuurlijk effect. Op mijn wenkbrauwbot gebruik ik natuurlijk een kleine kwast.

Swatch xSunkissed

 

Deze highlighter is een aanrader als je eens wat wilt proberen of als je niet zoveel kunt of wilt besteden aan make-up.

De Catrice Highlighting Eyeshadow kost € 2,89.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge