Cellularline review header

Cellularline Easyfit Touch & Second Glass Uni

Vandaag eens iets anders dan make-up, vandaag heb ik twee ‘gadgets’. Cellularline benaderde mij of ik twee items van ze wilde uitproberen. Een glazen screenprotector voor mijn telefoon en een Easyfit Touch – een fitnesstracker armband. Na een aantal dagen testen met mijn moeder hebben we ons oordeel voor jullie op papier, of nouja, op je scherm gezet!


Als eerst de glazen screenprotector, die de naam Second Glass Uni draagt. De screenprotector is een universele maat voor schermen tussen de 4.7 en 4.9 inch. Waar mijn Samsung Galaxy S4 dus onder valt. Ik vind het jammer dat het scherm niet speciaal voor mijn telefoon is, want nu heeft de screenprotector een vreemde vorm ten opzichte van mijn scherm. Ik slide vaak van boven naar beneden om een venster te openen en nu veeg ik dan van niet protector naar wel, een beetje vervelend.

Cellurlarline Second glass

Goed, het opplakken: Als eerst maak je je scherm vetvrij en zo schoon mogelijk, in het pakketje zit een speciaal doekje hiervoor. Daarna gebruik je een Dust Remover, dit is een plakkerig plastic wat alle laatste mini stofjes van je scherm verwijderd. Volgens een instructie video van Cellurlarline zit er een sjabloon in de verpakking die je om je telefoon klikt om de screenprotector op de juiste plaats te plakken, die zit niet in mijn setje. Daarom moesten wij zelf gewoon even goed kijken om hem op te plakken. De protector blijft goed zitten en beschermd je telefoon echt! Mijn zusje heeft recent haar telefoon laten vallen en de screenprotector is toen geraakt en haar echte scherm was nog helemaal heel! Je voelt ook geen verschil dus een screenprotector is echt een aanrader.

Als tweede de Easyfit Touch, dit is een fitnesstracker armband die je aan je telefoon kunt koppelen om te zien hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel tijd je actief bent, de calorieën die je verbrand hebt, hoelang je diep- en licht slaapt etc. Erg leuk dus! De armband heeft een touchscreen, je slide door het menu om te zien wat je wilt weten. Als je de app op je telefoon hebt kun je meer informatie in de app terug vinden. De armband is regen-, water- en zweetproof.
Cellularline fittracker xSunkissed

Het horloge zit prettig, je kunt kiezen uit een zwarte of een paarse band. Om te beginnen laad je de armband op via een usb, in een half uurtje is hij vol en dan gaat ongeveer 4 dagen mee, volgens Cellurlarline zou de batterij 7-10 dagen mee gaan, maar dat was bij ons niet het geval.
Wij hebben alle opties getest, maar soms kloppen dingen niet helemaal. De slaapmonitor bijvoorbeeld. Als je in de nacht je bed uit gaat om even te plassen dan stopt hij, terwijl je daarna gewoon verder slaapt natuurlijk. Ook als je hem daarna handmatig weer op Slaapstand zet meet hij dit niet meer.

Cellurlaline review xSunkissed

Als je de armband aansluit op je telefoon kun je er ook meldingen op krijgen van apps naar keuze. Wij hadden Whatsapp gekozen. Dit werkt wel goed, je ziet dat je een berichtje hebt en je ziet het begin van de tekst. Ook als je gebeld wordt laat de armband zien wie je belt.

Cellularline review fit tracker xSunkissed

Wat wij wel jammer vonden is dat er geen Nederlandse handleiding bij zit en er ook online weinig over deze gadget te vinden is. Zeker iets wat zo veelzijdig is, wil je natuurlijk alle in’s en out’s over weten voor optimaal gebruik!

Alles bij elkaar zijn we niet ontzettend enthousiast over de fitness tracker, maar ook niet echt ontevreden. Er zitten min- en pluspunten aan het product en daarom moet je voor jezelf kijken welke eisen je aan het product wilt stellen of deze goed werkt voor jou.

De Cellularline  Screenprotector kost € 14,95 en de Easyfit Touch kost € 59,95.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. manon

    Weet niet of ik hier wel mee overweg zou kunnen hahah
    manon recently posted…Persoonlijk | Weekje vrij, krullen zetten, sushi eten, dingen kopen & mama weer thuis

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge