Chanel Summertime Collectie

I know, i know. Echt ‘summertime’ is het hier nog niet veel geweest, maar de collectie Summertime van Chanel ziet er zo mooi uit dat je die evengoed wel wilt gebruiken! Ik heb niet alle producten voor jullie, maar wel de mooiste!


Helaas laat mijn portemonnee het niet toe om het allemaal te kopen voor een mooie review, dus jullie moeten het doen met de persfoto’s. Zelf vind ik ze heel erg mooi, vandaar dat ik ze met jullie wilde delen.

Als eerste de LÈVRES SCINTILLANTES, Lipgloss met intense glans. Ik heb zelf 1 lipgloss van Chanel waar ik tevreden over ben, dus misschien dat ik toch 1 van deze beauty’s aanschaf. De lipgloss is er in 30 kleurtjes.

Na zo een foto krijg ik echt een ‘i-want-them-all-aanval!’

Chanel heeft nog een gloss. ROUGE ALLURE EXTRAIT DE GLOSS combineert de glans van een gloss met de intense kleur van een lippenstift. Deze heeft een wat luxere verpakking en een ander soort applicator. De kleurkeuze is wel wat beperkter, deze is er namelijk maar in 8 kleurtjes.

Ik heb wel 3 lippenstiften van Chanel en ik zou er nog wel meer willen! In deze collectie zit natuurlijk weer een mooi aantal kleurtjes.

En in de zomer kunnen we een bronzer niet missen!

What a beauty’s!

Reacties (2)

  1. Janny

    Heel mooi en heeeeel duur

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge