Christina Aguilera Woman review xSunkissed

Christina Aguilera Woman

De eerste parfum van Christina Aguilera was 1 van mijn eerste favoriete parfums. De geuren die daarna zijn uitgekomen heb ik ook allemaal gehad en allemaal vond ik ze lekker ruiken. Nu is er weer een nieuwkomer in de lijn en die ga ik aan jullie laten zien.
Christina’s parfumcollectie bestaat inmiddels uit zeven verschillende geuren; het glamourparfum Christina Aguilera, het flirterige By Night, het luxueuze Royal Desire,
het krachtige Secret Potion, het verleidelijke Red Sin, het tijdloze Unforgettable en dan nu het vrouwelijke Woman.

Christina Aguilera Woman review xSunkissed

“Met de jaren realiseer ik me steeds meer wat het voor mij betekent om vrouw te zijn”
, aldus Christina. “Wanneer een vrouw dichterbij zichzelf staat, straalt ze meer kracht, zelfvertrouwen en sensualiteit uit. En dat blijft niet onopgemerkt.

“Ik heb ‘Woman’ gecreëerd als ode aan de vrouw in ons allemaal”, voegt ze toe. “Ik wil ervoor zorgen dat vrouwen zich krachtig en sensueel voelen, want dan zijn ze immers op hun allervrouwelijkst.”
Christina Aguilera Woman review xSunkissed

De flacons van de geuren van La Aguilera zijn allemaal hetzelfde, een flacon die gebaseerd is op de rondingen van de vrouw, met daarop een kant printje. De ene keer in zwart, dan in rood en nu in glimmend goud.

Voor Woman heeft Christina een aantal ingrediënten geselecteerd die haar mooiste eigenschappen weerspiegelen. Hiermee wil ze andere vrouwen helpen om ook volop te genieten van hun eigen vrouwelijkheid, elegantie en innerlijke kracht. Ik vind ‘Genieten van je vrouwelijkheid‘ toch een beetje zweverig klinken, maargoed, ze moeten er iets bij zeggen hihi. De geur opent met een explosie van fruit: sappige ananas, goudgele peren en felroze peperbessen. De verkwikkende, fruitige geur creëert een krachtige eerste indruk waarmee Christina wil dat je zelfvertrouwen krijgt. En een lekkere parfum kan dat echt voor je doen!
Christina Aguilera Woman review xSunkissed

Het hart van het parfum bestaat uit witte bloemen, zoals de tedere witte magnolia. Magnolia, het symbool van vrouwelijkheid, is een van de oudste bloemensoort.  Noten van goudgele amber, al eeuwenlang geliefd als parfumingrediënt, maken de geur extra rijk en als laatst zit er nog muskus in, een belangrijk ingrediënt in alle parfums van Christina. Met zijn krachtige, sensuele karakter is muskus het perfecte anker voor haar parfumcollectie.

Ik vind de geur lekker. Alleen vind ik wel dat de geuren in de lijn van Christina allemaal herkenbaar zijn als een geur van haar. Ze lijken in de hoofdlijnen op elkaar, maar hebben allemaal net iets anders.

Assortiment en de advies verkoopprijzen
Christina Aguilera Woman EDP 30 ml € 27,-
Christina Aguilera Woman EDP 50ml € 35,-
Christina Aguilera Woman EDP 75ml € 50,-
Christina Aguilera Woman Shower Gel 150 ml € 9,95
Christina Aguilera Body Lotion 150 ml € 9,95
Christina Aguilera Deodorant Aerosol Spray 150 ml € 9,95

Heb jij al eens eerder een parfum van Christina Aguilera gehad? En lijkt Woman je wat?

Reacties (8)

 1. Kimberly

  Dit lijkt me echt een hele lekkere geur! <3 Ik ben dol op de andere parfums van Christina dus deze moet ik echt snel eens ruiken!

  1. Nadia

   Zeker als je de hele lijn lekker vindt, dan moet je deze proberen. Ik vind alle geuren namelijk ook lekker, maar deze is net wat spannender. Wat zwaarder, lekker voor de winter en de avonden! =)
   Nadia recently posted…Vlog Mooi PR & hairstyle by Salon B

 2. Anniek

  Hm, klinkt echt geweldig! Ik ben big fan van Cristina Aguilera’s geuren, tot nu toe heb ik ze allemaal wel eens geroken, en ook verschillende soorten mee naar huis genomen. Leuk dat ze weer met een nieuw parfum uitkomt! Dit wordt binnenkort maar eens shoppen bij de Etos 😉
  Anniek recently posted…Daar is ‘ie dan: de nieuwe layout!

  1. Nadia

   Ja ik vind ze ook allemaal wel lekker, heel herkenbaar ook.
   Nadia recently posted…Vlog Mooi PR & hairstyle by Salon B

 3. Evelien

  Hij klinkt heerlijk.. wil hem snel eens ruiken ^_^

 4. Anouk

  Hier heb ik onlangs een testertje van gehad! Ik vind de geur erg lekker!

  1. Nadia

   Een tester is ook wel een fijne manier om kennis te maken met een parfum he!
   Nadia recently posted…Christina Aguilera Woman

 5. Manon

  Ik vind de flacons van de christina parfums altijd heel erg leuk, ben benieuwd naar de geur.
  Manon recently posted…My New Bag – Honey Yellow + Kortingscode

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge