Ck one color shine lipstick

Inmiddels heb ik alweer een 3e CK one lipstick aan mijn stash mogen toevoegen. De andere 2 uit de eerste collectie vond ik erg fijn. De 3e komt uit de Shine lipstick collectie, ben ik net zo tevreden over deze als over de andere?


CK one shine lipstick is eigenlijk een soort lipgloss, lipbalm en een lipstick in 1!
Er zijn in totaal 12 verschillende kleuren, ik heb #200 Rush. Dat is in mijn geval een beetje een ‘My lips, but better-kleurtje’. Er komt een subtiele glans op je lippen. Hij voelt erg zacht aan en plakt bijna niet. Je hebt echt het gevoel dat je lippen gehydrateerd worden door deze lipstick! Dat vind ik zelf erg fijn, jullie kennen vast ook wel dat droge gevoel wat sommige lipsticks veroorzaken, ik haat dat.

De vorm van deze lipstick is langer en dunner dan de vorige ck one color lipsticks. Wel zit hij in dezelfde zwart, witte huls.

De kleur die ik heb geeft niet veel kleur af en is wat meer een glansje met een heel subtiel kleurtje. Op mijn mond zie je dus eigenlijk alleen het glansje, vandaar even een swatch op mijn arm.

De CK one shine lipstick is er in 12 kleuren en kost €18,-. Ze zijn alleen verkrijgbaar bij de Douglas in de Kalverstraat.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (2)

  1. Tatjana

    Ik vind hem juist wel heel mooi x

  2. Natasja

    Deze is niks voor mij, ik wil echt KLEUR op mijn lippen haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge