ck one pure color lipstick

Ik kende het merk Calvin Klein van de kleding, lingerie en natuurlijk hun geuren. Nu is daar make-up bijgekomen. Eerder hebben ze dit ook al gehad, maar dit was niet zo een succes. Nieuwe ronde, nieuwe kansen! Ik heb een lippenstift uit de ck one color collectie en heb hem voor jullie geprobeerd.

De ck one color make-up lijn bestaat uit meerdere producten. Nagellak, oogpotlood, eyeliners, blushes, name it, they’ve got it. De make-up is voor alle leeftijden, culturen en seksen. ck one color bestaat uit 3 categorieën; Look real, Define yourself en Add intensity. De verpakkingen zien er wel allemaal hetzelfde uit, strak in zwart en wit. Het zwarte gedeelte is mat en het witte gedeelte is in glans.

One face. one mouth. one set of eyes. on the surface, you are only
one. but the real you is more than just
one. impossible to capture in
one image. or define in
one look.

Er zijn in totaal 20 kleuren, en je kent mij.. dan kan ik dus gewoon niet kiezen! En hand vol swatches is het gevolg.
‘Ga ik voor lichtroze? Ja. Dat is wel mooi. Of.. nee ik neem deze. Ja, die wordt het! Nee toch beter deze.’ en ga zo maar door. Uiteindelijk heb ik voor een oranje achtige tint gekozen. Een mooie, zacht oranje kleur, geen EK-Oranje.

De lippenstift voel je niet zitten op je lippen, wat ik een pluspunt vind. Ook viel het mij op dat deze toch wel een tijdje blijft zitten, misschien komt dat omdat de lipstick niet heel erg creamy is.

Ik heb 710 sin city.

De pure color lipstick is verkrijgbaar in 20 kleuren en kost €18,-.
Op dit moment kun je de producten van ck one color alleen in Douglas Kalverstraat of online kopen.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter en Bloglovin.

Reacties (7)

 1. Natasha

  Hele toffe kleur, staat goed met je haarkleur.

 2. Nadiaa

  @Cara: Je kunt het ook online bestellen 😉

 3. Katinka

  Ja ik vind de kleur je ook erg mooi staan meiss

 4. Annelie

  Wat een leuk kleurtje, staat je mooi! :-)

 5. Cara

  Ik vind het er heel mooi uitzien, dat zwart/wit past heel goed in mijn kamer, die is ook zwart wit.

  Toch zal ik even moeten wachten want amsterdam is ruim 2 uur reizen voor me

 6. Anonymous

  Wat raar dat zij met make-up komen.

 7. beautyforgirls

  Prachtige kleur.
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge