Coiffure Award 2013

Op 22 maart zijn de genomineerden bekend gemaakt van de Coiffure Award 2013, deze prijs betekend erg veel voor kappers. Normaal doe ik daar vrij weinig mee, maar deze keer is een vriendin van mij, samen met de kapsalon waar zij werkt, genomineerd. Dat vind ik echt heel erg goed en dat is waarom ik er nu een artikel over schrijf.


Een nominatie voor 1 van de 13 categorieën is vergelijkbaar met een Oscarnominatie; internationaal wordt begrepen wat deze prijs inhoud. Het winnen van een van de Awards kan de carrière van de betreffende kapper en de reputatie van zijn of haar salon een flinke boost geven!

De inzending bestaat uit een professionele fotoserie van haarmode. Een speciale vakjury selecteerd de finalisten. De tweede ronde vindt plaats in London door een selectie Britse topkappers. Nadat de resultaten bij elkaar zijn opgeteld zijn alle nominaties en winnaars bekend. De winnaars van de Press Award & Consumer Award worden door een persjury en het publiek gekozen, hier kun je dus op stemmen. De Coiffure Award uitreiking is een groots glamourevent en haartrendspektakel waar jaarlijks circa 1100 Nederlandse kappers en celebrities uit de mode-, beauty-, media- en muziekindustrie bij aanwezig zijn.

Kapsalon Haar in de Wind uit Amsterdam is genomineerd voor de Consumenten Award met de foto hierboven. Mijn vriendin Lois voor Newcomer of the Year met de foto’s van de header.
Zij zijn echt super blij met deze 2 mooie nominaties, maar voor het winnen van de Consumenten Award hebben zij jouw hulp nodig.

Stemmen kan op 2 manieren;

– Via sms: sms CA 17 naar 4477. (€0,80 p.o.b. + kosten van je provider voor het smsje)
– Via de site: Ga naar www.coiffureaward.nl/stemenwin en dan je stem op foto 17 uitbrengen

Mocht je nog niet zo zeker zijn dat zij de Awards verdienen, misschien helpt een bezoekje aan deze kapper je!
Haar in de Wind zit aan de Maasstraat in Amsterdam, bel voor een afspraak naar 020-679 3344

Reacties (2)

 1. Anonymous

  wow wat een goed stukje!!!
  Hoop zo dat lois gaat winnen. En stemmen voor de consumer jaaaaaa doen!!!!!
  Dank,
  petra van spellen

 2. denise

  Ik ga straks even stemmen, mooie foto s!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge