Cosy luxe bed xSunkissed

Cosy bed voor de herfst

Hoe maak je je kamer klaar voor de herfst en de winter? Een herft outfit artikel en vandaag dan de tip om je bed lekker cosy te maken voor de koude nachten dat je lekker knus in je bed kunt chillen. Boek erbij of een lekkere serie aan en jij overleeft het wel!

Zelf had ik nog mijn zomerse dekbed set op mijn  bed liggen. Een witte met de Eiffeloren en allemaal roosjes en tierelantijntjes eromheen. Voor de herfst en winter vind ik het altijd wel mooi om een donkere set op je bed te hebben. En natuurlijk lekker veel kussens om in weg te kruipen.

Bed xSunkissed

Van Fleur, van boxsprings.nl mocht ik een mooie set uitzoeken en ik ging voor een luxe dekbedovertrek van het merk Fancy Embroidery. De kleur is ‘Brussel Grijs‘, en er zit een barokke print op, ook zitten er een soort van randjes in genaaid. De kussenslopen zijn in dezelfde stijl als het dekbed overtrek. Het staat echt heel mooi, mede door de lichte glans die de set heeft. De achterste twee kussens zitten in de slopen die bij de set horen, de andere kussentjes had ik al en twee hadden toevallig een zelfde soort barokke print!

Luxe bed xSunkissed

Ik mocht ook een bijpassend hoeslaken uitzoeken en koos voor een jersey laken in een wat lichtere kleur dan het dekbedovertrek. De kleur is #30 Taupe en past perfect bij Brussel Grijs!

Damai hoeslaken xSunkissed
Het hoeslaken is echt van heel goede kwaliteit, dat viel me echt meteen op. De stof voelt dik en stevig aan en de elastieken randen zijn ook mooi afgewerkt en zien er ook sterk uit. Hij blijft daarom ook mooi rondom het matras zitten. Het hoeslaken is wel van een ander merk, namelijk van Damai.

Ik vind het een mooie set zo samen en echt een aanrader voor de koude maanden. Een donkere kleur vind ik toch wat meer warmte uitstralen dan een lichte set! Ook de luxe look spreekt mij wel aan. De levering van de set was netje, dus zeker een aanrader.

Het dekbed overtrek is verkrijgbaar vanaf € 29,95 en het hoeslaken vanaf  € 24,45.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

 1. Jamey

  Wat een mooi dekbed! Goed uitgekozen!
  Jamey recently posted…Pupa – Orange is the new black

  1. Nadia

   Ja, echt hé!
   Nadia recently posted…Cosy bed voor de herfst

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge