Creatief met Essence

Ik vind het leuk om bezig te zijn met make-up, lekker een uurtje te spelen met make-upjes. Een gekke look uitproberen of juist een hele mooie proberen na te maken. Nu heeft Essence iets heel leuks voor ons in het vooruitzicht!

Soms heb je wel eens dat je net hét kleurtje nagellak niet kan vinden? Of net de oogschaduw die je wilt hebben er niet is? Essence maakt een creatieve kant bij je los met hun nieuwe collectie, Colour Arts!In de collectie zitten potjes met pigment en pigment is op zoveel manieren te gebruiken dat je hier heel veel mee kunt. Er zijn totaal 20 kleurtjes die een verschillende finish hebben, van mat en subtiel glanzend tot metallic of met sprankelende glitters. Je kunt hier dus veel kanten mee op!

Een potje pigment kost €2,49 Tuurlijk, je kunt de pigmentpoeders gewoon aanbrengen als oogschaduw, maar je kunt ze ook gebruiken om een eigen nagellak te maken, of een lipgloss. Super origineel, want de kans is klein dat iemand dezelfde kleur als jou maakt.

Van links naar rechts; Lipbase €1,79, Eye base €1,79, Nailbase €1,59 en als laatste 2 potjes om jouw pigmentmix in te bewaren voor €1,29. Ik vind het leuk en ben er heel benieuwd naar! Ze zijn verkrijgbaar in de Kruidvat vanaf september 2012 en vanaf half augustus t/m half september 2012 in België.

Reacties (2)

  1. Joy

    Haha dat word bij mij vast een ongelooflijk geklieder

  2. Bo

    Ah zo dope! Ik ga zeker mijn eigen nagellak maken!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge