Cute Nails for an Hour

Vandaag had ik weer eens zin in een leuke nailart, ik had mijn nagels eerst donker grijs gelakt(naam en merkloos potje)
Daarna heb ik een druppeltje Chrome lak van L’oreal op een papiertje gedaan en met een sat√©prikker stipjes gezet in een lijntje.

Toen heb ik de zwart/witte bloemstickers van mijn Viva La Nails pakketje op het lijntje geplakt. Het viel mij op dat deze stickers wat dik waren en stug in gebruik, ik moest ze goed aanduwen en meteen topcoat erover doen. Mijn nagels glommen heel erg en doordat het al avond was heb ik de foto bij een lamp gemaakt waardoor die nog meer glom, niet echt goed voor de foto, maar je ziet zo wel wat ik heb gemaakt.

Helaas gingen de stickertjes weer recht staan toen de topcoat goed gedroogd was, dus ik heb ze weer aangedrukt en opnieuw topcoat, maar het hielp niet, ook deze nailart ging er dus weer af.. Erg jammer want ik vond hem mooi en niet te druk.


Op deze foto zie je goed hoe de stickertjes gingen staan.

Als je wat rechtere nagels hebt als mij, zijn het erg leuke stickers.
Je koopt ze voor £1.95 bij Viva La Nails.

Reacties (4)

  1. blogvanfem

    Ziet er leuk uit! Raar dat ze zo recht op gaan staan … Erg zonde!

  2. Nadiaa

    Ja nogal.. vond het wel zonde

  3. Romy

    Balen dat ze rechtop gingen staan!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge