Dance Valley xSunkissed

Happy 20th Birthday Dance Valley

Dit jaar bestond Dance Valley festival 20 jaar en dat moest gevierd worden! Ik was uitgenodigd om erbij te zijn, woop woop!

De weersvoorspelling begon al goed; 25 tot 30 graden, dus hop, zomers outfitje aan. Ik draag een denim shortje van H&M, een croptop van Pull&Bear met daarover een soort geknoopt topje van C&A. Mijn ketting heb ik van Ebay. Op mijn hoofd een bruine pet van de V&D en het zou ook wat gaan regenen en omdat ik niet hou van modder tussen mijn tenen ging ik voor Nikes aan mijn voetjes. Klaar om de uurtjes vol te dansen!
Outfit dance valley xSunkissed
Deze foto plaatste ik voor het festival al op mijn Instagram. Twee waarop je mijn outfit een beetje kunt zien en links onder een deel van mijn ticket.

Festivallen is beter met zijn tweeën dus nam ik Sharon gezellig met mee aangezien ik twee kaartjes had. Allebei waren we nooit eerder bij Dance Valley geweest, maar we hebben ons goed vermaakt.
Dance Valley LooksbySharon xSunkissed
Er waren in totaal 9 stages, van house tot trance en van deephouse tot hardcore, dus er was voor iedereen iets.
Er kwamen veel Dj’s. Zo kon je genieten van Nicky Romero, Vato Gonzalez, Markus Schulz, Steve Angelo, Chuckie, Partysquad, Sidney Samson, The Flexican en nog veel meer.
Dance Valley xSunkissed

Dance Valley’s 20ste verjaardag was echt één groot feest! Goede muziek, dansende mensen, een helikopter die kilo’s bloemen over de mainstage strooide, hartjes confetti en gekleurde slierten die de lucht in geschoten worden, opblaasbeesten, een sushi restaurant, het was er allemaal!

Ik heb een korte vlog voor jullie gemaakt!

Ik heb genoten. Dance Valley, thaanks for the invite!

Ben jij ook op Dance Valley geweest?

Reacties (1)

  1. irene

    Leuk dat je erbij mocht zijn, ziet eruit als een leuk feestje!
    irene recently posted…Madebyirenelouise: Downsyndroom #4

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge