De voordelen van alleen shoppen

Ik geef het ook toe, ik ben beter als ik alleen shop. Beter zijn in shoppen klinkt wat raar misschien, maar ik ben dan doelbewuster op zoek naar iets. Veel meiden zweren erbij and I’m one of them! Lees nu alle voordelen van het alleen shoppen.


1# Je hoeft niet uren te wachten op een vriendin die 10 items past en er vervolgens over 8 heel erg gaat staan twijfelen. Jij kunt trouwens wel rustig 10 items passen en enorm lang twijfelen en denken. Je laat immers niemand wachten!
Kun je niet zonder het advies van je vriendinnen? Maak een foto van je outfit en een Whatsappje is zo verstuurd!

2# Alleen winkels in waar jij in wilt, dus niet de halve dag kijken in winkels waar je niks mee hebt.

3# Je koopt alleen iets waar jij een goed gevoel bij hebt, je word dus niet omgepraat of beïnvloedt om dat ‘oh zo leuke paarse bloemenshirt’ te kopen, terwijl jij eigenlijk nooit bloemen draagt.

4# Alle tijd voor jezelf! Je hoeft niet op te schieten en kunt rustig de tijd nemen om het hele rek door te pluizen naar hét item. En dat zonder dat je vriendinnen eigenlijk al naar de volgende winkel willen. Of eerst de hele ingrediënten lijst van 5 potjes crème lezen? Take your time girl!

5# Niemand hoeft te weten dat jouw leuke shortje stiekem van dat goedkope winkeltje uit een achteraf straatje komt. 😉

6# Er zal niemand diep zuchten als je al 20 kledingwinkels hebt gehad en uiteindelijk toch het jurkje uit de eerste winkel wilt hebben.

Als ik niet echt kleding ofzo nodig heb vind ik het ook gezellig om met een vriendin of vriend te winkelen, maar als ik echt ergens een outfit voor nodig heb ga ik echt alleen.

Wat doen jullie liever, alleen of toch samen?

Bron foto: weheartit

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (8)

 1. marlies neerinck

  Ik ga vaak alleen winkelen! Meestal vind ik dan zelf nog veel meer dan gewoonlijk!
  Winkelen is iets dat je echt niet met veel mensen kunt gaan doen. Met twee is uiteraard altijd gezellig, maar vanaf je met drie of meer bent, wordt het altijd een heel gedoe… :)

  Liefs,
  Marlies (www.goldenmirrorsandpinkbows.be)

 2. Rowan.

  Ik herken het helemaal! Als ik echt iets specifieks nodig heb ga ik dan ook liever alleen. xx

 3. Valerie

  Helemaal mee eens! Ik doe het alleen bijna nooit.. Zou ik vaker moeten doen!

 4. Nadiaa

  Hahaha, herkenbaar ‘In onze stad is toch ook een Kruidvat?!’

  Leuke reacties!

 5. Moniek

  Samen vind ik wel gezelliger, maar als ik effectief bezig wil zijn, ga ik alleen!

 6. Nikki Moorees

  haha het is idd wel waar, maar als ik alleen ben voel ik me altijd zo lonely hahaa

 7. Bee Taelemans

  Ik shop regelmatig alleen, dan kan ik elke winkel in zonder dat mijn vriend loopt te neuten van nee hé weer zo’n winkel, of als je dan in een grote stad gaat winkelen en je loopt naar de kruidvat is er niemand die loopt te neuten van “in onze stad is er toch ook een kruidvat, moet dat nou?”…Uhm ja er is ook een kruidvat maar wanneer denk je dat ik tijd heb om er te geraken? haha. dan weet ik precies wat ik wil en waar ik heen wil. Om kleren te shoppen en naar grote shopsteden te gaan ga ik dan weer liever met een vriendin/mn vriend. Ik durf zover niet te rijden/zou niet weten waar te parkeren+rijden in een grootstad is scary ass hell en bijkleren enz heb ik wel graag advies van.Alhoewel ik net zo goed alleen kan gaan in mn eigen stad… Het is dus te zien

 8. Amy

  Ik shop regelmatig alleen. Ik heb bijna geen vriendinnen, enkel mannelijke vrienden. Die gaan natuurlijk niet graag mee winkelen dus moet ik vaak alles alleen doen. Dat vind ik helemaal niet erg, kan tenminste niemand commentaar geven op het feit dat ik teveel geld uitgeef, haha!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge