Demak’Up daagt je uit!

Ik doe het niet zo heel vaak meer, maar ik vind het wel erg leuk om gewoon eens een look te maken die ik normaal niet draag. Soms heftig, kleurrijk of juist veel zwart. Gekleurde wenkbrauwen, diamantjes en veertjes rond je ogen. Soms moet je gewoon lekker spelen met make-up! Demak’Up daagt meiden uit om eens lekker los te gaan.


Experimenteren is leuk
Ik hoef je denk ik niet uit te leggen dat het leuk is om nieuwe dingen te proberen met make-up. En dat het in the process weleens misgaat, ach dat hoort erbij. Van je fouten leer je weer. De nieuwe campagne van Demake’Up heet dan ook toepasselijk; Demak’Up Facelooks en heeft het motto ‘Don’t worry. It will come off.’ Oftewel: experimenteer maar raak!

De visagist van Demak’Up is zelf al aan de slag gegaan en heeft 4 looks voor je bedacht, een beetje oefening en jij maakt ze vlekkeloos na.

1) Grunge
2) Glamour
3) Colorful
4) Ready to Party

Ze hebben mij gevraagd een 5e look te bedenken en vandaag laat ik die aan jullie zien!

Mijn facelook is er 1 waar het draait om de ogen. Ik heb ervoor gekozen om mijn ogen te omranden met een blauw kohl potlood van Catrice, ook mijn waterlijn heb ik blauw gekleurd. Vervolgens heb ik mijn hele ooglid tot mijn wenkbrauw in huidskleurig kleurtje gedaan, in de crease en bij mijn binnenste ooghoek heb ik verschillende kleuren blauw gebruikt uit het 88 shimmer pallete en uit het 88 matte pallete. In het midden van mijn bewegend ooglid heb ik een heel licht groen kleurtje van Bourjois gezet en daarna een wit kohlpotlood eroverheen getekend. Tot slot heb ik mijn tighline zwart gemaakt met een waterproof eyeliner stift van Hema, heb ik nepwimpers opgeplakt van Make-Up Studio en heb ik met zwarte oogschaduw een eyeliner boven mijn wimpers gezet. Op mijn lippen heb ik een matte roze lipstick van Inglot.

Op mijn gezicht draag ik concealer van Make-Up Studio, daaroverheen een NYC Foundation, afgepoederd met de Matte poeder van Essence. Als blush heb ik de cremeblush van Hema gebruikt en op sommige punten heb ik de bronzer primer van Bourjois gebruikt.

Wat vinden jullie van mijn look? Demak’Up en xSunkissed dagen je uit om ook eens een look te proberen.

And no worries..
.. it will come off!

Reacties (4)

 1. Manon Boerakker

  Leuk zeg!!

  Ik volg je via bloglovin, het zou leuk zijn als je mij ook volgt
  neem een kijkje op mijn site
  http://inspiiredbylife.blogspot.nl/

 2. Janna

  Erg mooi! Heel heldere blik krijg je zo! Maar je bent al knap van jezelf hihi

 3. Lieze

  Wauw, je hebt er een prachtige look van gemaakt!

 4. Anonymous

  Mooie look heb je gemaakt, dat blauw staat heel goed!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge