Water detox xSunkissed

Demak’up Detox Water Challenge

Na het succes van de Demak’Up Detox Challenge van vorig jaar start er op 23 mei een nieuwe editie die volledig in het teken staat van water. Een gezonde huid krijg je door zowel van binnen als van buiten goed voor jezelf te zorgen. Een goede gezichtsreiniging, maar ook het drinken van voldoende water speelt hierbij een belangrijke rol. Vandaag vertel ik jullie meer over deze Detox Water Challenge en daag ik jou uit om te joinen!

Demak’up kennen we allemaal wel van de wattenschijfjes en de make-up remover pads/doekjes, maar ze houden zich toch ook meer bezig met de huid opzich. Deze keer gaan we een water challenge houden, dat is toch veel leuker als we dat met zijn allen doen dan in je eentje? Demak’Up zorgt voor de planning, de receptjes voor smoothies en voor lekkere maskertjes.

Water detox xSunkissed

Een voorbeeld van dag 2; Je begint de dag met een Bessen Detox Water en je eindigt de dag met een Bessenmaskertje, je ziet; de ingrediënten van de ochtend gebruik je ook voor de avond. In dit geval zorgen de blauwe bessen voor een boost omdat ze vol vitamines en anti-oxidanten zitten. En ze zijn ook nog een hartstikke lekker!

Detox water xSunkissed
Natuurlijk komt een goede huid niet alleen van binnen, maar ook van buiten. Het goed reinigen van je huid is een belangrijke factor. Zelf maak ik mijn gezicht in de ochtend schoon met een klein wattenschijfje met tonic. In de avond gebruik ik natuurlijk meer, want dan moet mijn make-up er helemaal af. Het liefst gebruik ik de grote wattenschijfjes van Demak’up in combinatie met mijn facebrush, een Sponge Me of een make-up remover doekje. Zoals je ziet, het wisselt nogal, maar ik maak mijn gezicht altijd schoon.

Wattenschijf xSunkissed

Wattenschijf xSunkissed

 

Ik daag jullie uit om je huid ook een boost te geven en mee te doen aan de Demak’Up Detox Water Challenge. Meld je aan voor het Facebook event en dan ben je elke dag op de hoogte van de Detox die je lekker in je eigen badkamer/keuken kunt doen.

Enjoy! ♥

Detox challenge xSunkissed

Reacties (1)

  1. Wendy

    Ik wist niet dat dit er was! Klinkt leuk :) :):)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge