Dettol profresh xSunkissed

Dettol Profresh Bodywash

Sommige merken ken je alleen van 1 kant, ik ken Dettol alleen van de schoonmaakmiddelen. Maaaaaar, ik ontving een douchegel! Dus, vandaag een review van de  Dettol Profresh Bodywash.

Bij Dettol denk ik aan schoonmaakmiddelen, maar niet die voor je lichaam. Toch heeft Dettol een lijn met producten voor het lichaam. Ik ontving een hele tijd terug de Dettol Profresh bodywash in geur Honey Glow. Als ergens honing bij betrokken wordt ben ik al blij haha, honing is een altijd wel een goeddoener! Helaas.. als ik op de ingrediëntenlijst kijk kan ik daar geen honing in terugvinden, het blijft bij dit product dus alleen de geur.

Dettol xSunkissed

Natuurlijk willen we allemaal lekker fris de dag door, maar soms zweet je toch een beetje. Zweet is op zich geurloos, het is de combinatie met onzuiverheden op je huid die nare lichaamsgeuren veroorzaakt. Dettol beschermt je tegen vieze geurtjes door de bacteriën tegen te gaan en houdt je huid zacht en gehydrateerd. Ik vind deze bodywash fijn om te gebruiken, de geur van honing ruik je alleen bij het inzepen en daarna niet meer. Je kunt dus rustig een bodylotion met een andere geur smeren.

 

Hij is verkrijgbaar in Sensitive Touch, Citrus Crush, Fruit Burst en natuurlijk Honey Glow.
Je betaald ongeveer 3,99 voor een flacon.
Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (2)

  1. Evelien

    Een honing bodywash zonder honing erin, ik vind dat zoooo stom haha. Maar verder ben ik wel dol op Dettol én honinggeur, dus deze lijkt me erg fijn onder de douche!
    Evelien recently posted…Review: Lush Intergalactic Bath Bomb

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge