Kerstkaartjes xSunkissed header

In de weer met kerstkaartjes!

De die-hard kerstfans zitten al weken af te tellen, de mensen die er niks aan vinden denken er gewoon nog niet aan. Ik vind kerst wel leuk en daarom ook al een kerstige post vandaag. Ik wil jullie namelijk een tip geven voor hele leuke kerstkaartjes, dus kijk je mee?

Je kunt natuurlijk een middagje kerstkaarten gaan knutselen, of je koopt een pakje met 10 dezelfde kaarten en schrijft overal je/jullie namen in en huppa op de post. Als je nou niet zo een creabea bent, maar ook geen zin hebt in allemaal dezelfde kaarten dan heb ik een leuke tip voor je.

Kaarten maken bij Kaartwereld!

Ik ben er in ieder geval een avond zoet mee geweest, de kaarten bekijken – en het is nogal een aanbod -, en de leukste kaarten uitkiezen. Over zoet gesproken, ik heb zelfs een kaart met een chocolade sneeuwpop erin.

xSunkissed Kaart met chocolade

Met uitkiezen alleen ben je er nog niet, het is natuurlijk veel leuker om de kaart meteen te personaliseren! Je kunt teksten typen aan de binnenkant, de lettertypes, kleuren en de grootte bepalen. Ook kun je er leuke afbeeldingen of figuurtjes bij plakken. Zo zijn voor kerst de sterren, kerstbomen en kerstballen erg passend. De achtergrond kun je een kleurtje geven en je kunt zelfs je eigen afbeelding toevoegen!

xSunkissed Gouden kerstkaartjes

Digitale kerstkaarten xSunkissed

Kaartwereld kerstkaart xSunkissed

Ik heb een aantal verschillende dingen uitgeprobeerd en ik vind het resultaat erg leuk. Digitale kaarten, maar toch heel persoonlijk! De kaarten kun je meteen naar de persoon versturen, of je verstuurd alle kaarten eerst naar jezelf. Ik koos ervoor om allemaal verschillende kaarten eerst naar mijzelf te sturen, logisch, want ik wilde ze voor de blog op de foto zetten! Wat wel vreemd was, was dat elke kaart afzonderlijk in een envelop verstuurd werd… Zonde van de enveloppen én de 0,69 cent verzendkosten die er per kaart bij komt. Ik had alle kaarten in 1 bestelling, dus dat is een fout in het systeem van Kaartwereld denk ik. Ook kwamen mijn kaarten uit dezelfde bestelling verdeelt over 3 dagen binnen. Op vrijdag besteld, zaterdag kwam het grootste deel, dinsdag en woensdag de rest. Ook wat vreemd.

Kaartwereld xSunkissed

Verder  hadden mijn kaarten niet perse op een dag binnen hoeven komen, dus voor mij maakt het niet uit. Ik ben nog ruim op tijd voor kerst en ik kan jullie nog tippen over deze leuke kaarten! Want zie jij er ook maar 1 kaart tussen die minder leuk is?

Christmas cards xSunkissed

Hoe ga jij dit jaar je kerstkaarten versturen?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (4)

 1. Mariska

  Ik ben echt grote fan van het chocolade sneeuwpopje! En die met de kerstkuikentjes is ook heel schattig, maar ze zijn eigenlijk allemaal leuk! Krijg je niet de neiging om de chocola zelf op te eten?

  1. Nadia

   Een heeeeel klein beetje hihi

 2. Evelien

  Wat een geweldige kaarten! Die eerste met chocolade, YUM! Maar ook de laatste, geweldig.
  Evelien recently posted…Review: Lush Intergalactic Bath Bomb

 3. Manon

  Die eerste kerstkaart is zo cute!
  Manon recently posted…W7 Moisturizing Eye Cream

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge