DIY – Summer brads

Een paar dagen terug keek ik wat rond op internet naar leuke zomerse armbandjes. Na meerdere afkeuringen kwam ik op een site waar ik een heel leuk armbandje zag;

Leukie he? Oke, vond ik van wel, met meerdere bij elkaar, stuk of 3 zag ik dat helemaal zitten. ‘Oke, doet u er mij maar 3 van die.’ zei ik in mijn hoofd.
Oke, toch maar niet. De armbandjes waren €9,95 per stuk, dus €30,- voor mijn zomerse arm look. Nee, toch maar niet. Ik ben niet helemaal gek, dus ik ging samen met mijn moeder naar de stad. Kocht bij de hobby winkel 3 kleuren glansdraad, halve meter per stuk voor in totaal, hou je vast €1.15! Daarna gingen we naar een kralenwinkeltje en daar zocht ik in alle lades en hoekjes naar een paar leuke bedels. Ik heb gekozen voor 2 veertjes, een sleutel+ 2 kralen in dezelfde kleur en een muntje, voor totaal, houd je nog een keer vast €1,-

Thuis heb ik meteen 2 bandjes in elkaar gezet, de 3de had ik geen tijd meer voor, maar ik heb straks wel 3 originele armbandjes voor €2,15. Kijk, dat is mooi verdient!

Cuties he?

Ik heb de touwtjes op deze manier geknoopt;
je legt het touwtje in een rondje met de uiteindes onder elkaar. Dan knoop je een knoopje met het ene touwtje aan de andere. En dit doe je ook andersom. Zo kun je de knopen schuiven en zo je armbandje losser en strakker maken!

You like?

Reacties (3)

 1. Nadiaa

  @Elien: laat je het eindresultaat zien? Lijkt me leuk

 2. Anonymous

  Heel leuk, ook zomers!

 3. Elien

  ik heb die armbandjes die jij wilde kopen, ze zijn echt leuk!
  en ik wil die van jou ook eens namaken!
  (:

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge