DKNY Winactie – Gesloten

Jaaaaa, ik heb weer een winactie voor jullie. Het is iets wat ik nog nooit eerder heb weggeven dus dat maakt het extra leuk. Het is ook iets wat alle dames gebruiken. Tenminste, ik neem voor het gemak even aan dat jullie allemaal nette ladies zijn haha.
*wink wink*


Of het nou een grote grote oma onderbroek is of een sexy string met kant, iedereen draagt wel iets onder zijn kleding.
Ondergoed draag je in eerste instantie uit hygiënisch oogpunt en daarnaast voor comfort, want het zit nou eenmaal niet zo lekker als je een trap op rent en je borsten heen en weer hopsen. Lingerie geeft ook een beetje privacy, je ziet anders alles zitten, je weet wel wat ik bedoel. Maar buiten dat is lingerie gewoon leuk! Het kan je een sexy gevoel geven, misschien word je er zelfs meer zelfverzekerd door. Door de juiste lingerie te dragen ziet je bovenkleding er ook beter uit. Een bh kan je boobies kleiner of juist groter laten lijken, een push-up geven, dichter bij elkaar brengen of scheiden.

Zelf vind ik lingerie 1 van de leukste kledingstukken, als ik ze onder die noemer mag zetten. Het is iets wat bijna niemand ziet, maar jij weet het wel.
Er is zoveel om uit te kiezen, leuke printjes en kleurtjes, of liever kant of licht doorschijnend? Maar voor andere dagen kies je misschien gewoon een witte of huidkleurige, het is maar net wat jij fijn vind! Ik moet toegeven, ik heb ook geen 1 basic bh, ik vind dat een beetje meh. Kant vind je dus wel in mijn bh box.

Wist je trouwens dat de meeste van jullie in de leeftijd zitten waar lingerie het meest belangrijk is in je leven? 21 – 30 jaar.Op oudere leeftijd wordt het minder belangrijk.

Jullie zien hem vast al aankomen, ik mag 2 lingerie setjes weggeven! En niet zomaar setjes, nee echt een heel leuk setje van DKNY! Zelf vind ik ze erg leuk, ik heb voor mezelf ook een setje en ik heb er dan nog 2 om jullie blij mee te maken.

Het setje zit erg mooi en is van goede kwaliteit. Ze hebben een voorgevormde cup zonder push-up. De cup is bedekt met zwart kant voor een luxe uitstraling en in het midden zit een schattig strikje. Het broekje is ook van kant en daardoor licht doorschijnend, maar wel netjes. Op het broekje zit ook een strikje.
Bij elkaar vind ik het een erg leuk setje!

Setje 1 = BH C75 en broekje maat M
Setje 2 = BH B75 en broekje maat S

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 2 setjes?
♥ Stuur een mail naar x.Sunkissed[at]hotmail.com met het setje die je wilt ontvangen en natuurlijk je adres.
♥ Abonneer je op minimaal 2 van mijn social media kanalen. Kies uit mijn Youtube kanaal, Facebookpagina of Twitter

Extra winkansen
♥ Volg mij op Bloglovin en like dit artikel +2
♥ Volg mij op Instagram +1

Mocht je niet de winnaar zijn en dit setje toch graag willen hebben; De BH is €44,95 en het broekje is €14,95.

De winactie duurt tot 11 december, ik stuur de winnaressen persoonlijk een berichtje.

Succes!

Reacties (5)

 1. Shani Smet

  Ik ga je nu een mailtje sturen.:) Verder volg ik ook nog op Bloglovin+artikel geliked; Twitter en FB;^^

 2. Zoë Louwerse

  ik doe mee!
  alles gedaan, ook extra, soms al eens eerder gedaan
  bloglovin; zoelouwerse
  twitter en instagram; zowiezo_
  youtube; thisisjustzoe
  email; zoe2308@live.nl

 3. Shanna

  I’m in. Heel leuk, ik volgde je ook overal al! Ga je nu mailen kuskus

 4. Anonymous

  Tof, heel mooi. Ik doe graag mee.

 5. Kim B

  Gave actie ik doe mee! Zal je zo even een mailtje sturen, heb geliked op fb en het bericht, volg je op twiter en volgde je al op blogloving :)

  Liefs,
  Kim

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge