Don’t forget, it isn’t Always what you Think

Wat ik als nagellak-fan ook nog even met jullie wil delen is dat Catrice tegelijkertijd met Essence een nieuwe collectie introduceert.
Bij Catrice hebben ze dit keer en hele mooie effect nagellak, namelijk de Prismatics Effect Topcoat. ‘De wat..?’

Je ziet toch wel eens van die auto’s rijden die vanaf de ene kant blauw-achtig lijken, maar vanaf de andere kant glimmerig wit? Zulke nagellak is het! En het lijkt mij echt super leuk, als het werkt zoals ze beloven.


Dit is wat ze er zelf over zeggen;

CATRICE Prismatic Effects Top Coat NIEUW
Iriserende effecten in wit en blauw zorgen voor een echte eye-catcher: de Prismatic Effects Top Coat kun je los gebruiken of als top coat om andere nagellak een waanzinnig effect te geven dat verandert naar gelang het licht valt. Gewoonweg onweerstaanbaar! Zonder formaldehyde. Consumentenadviesprijs € 2,49

Ik hoop dat het echt zo ‘waanzinnig&onweerstaanbaar’ is als ze zeggen, we zullen er snel achter komen. In mei zal het in de Kruidvat winkels liggen en dan ga ik hem natuurlijk meteen testen!

Is deze lak ook wat voor jou?

Reacties (3)

  1. Sophie

    Hij komt ook pas in mei volgens haar stukje. 😉

  2. Mariska

    Ben erg benieuwd! Heb hem zelf nog niet gezien.

  3. Catwalk Criminal

    De nagellak lijkt me opzich heel mooi, maar ik ben zelf niet heel erg van de nagellak. Soms heb ik wel op, maar het gaat er bij mij altijd veel te snel weer af, ik ben daar niet tuttig/voorzichtig/meisjesachtig genoeg voor :(

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge