Aqualux review xSunkissed

Singing in de shower, ladadie – ladada

Singing in the shower, ladadie – ladada -ladadaaaaa. Ik ben vast de enige niet die best wel eens een nummertje zingt onder de douche. Maar dan zing ik wel graag mee. Voorheen legde ik mijn telefoon in de badkamer, maar met al dat vocht leek me toch niet zo goed. De oplossing is een speaker die waterproof is! Ik ontving er eentje om aan jullie te laten zien.

Het is een speaker met weinig poespas. Rond, wit en met de knoppen die je nodig hebt zoals aan/uit, bluetooth activatie,  harder- en zachter, en de opneem knop. Opneem knop? Yesss, je kunt vanaf nu ook gewoon bellen onder de douche!

Aqualux speaker xSunkissed

De speaker kun je ergens neerleggen, maar je kunt hem door middel van een zuignap ook vastmaken aan de spiegel of aan het glas van de douchecabine. De speaker moet je opladen met een usb-kabel, deze krijg je erbij geleverd. Daarna doe je hem aan en hoor je een pieptoontje, vervolgens houd je deze knop ingedrukt tot het lampje blauw/rood gaat knipperen. Zorg dat de bluetooth van je device ook aanstaat, en laat die zoeken naar andere bluetooth devices. Je verbindt vervolgens met de Olixar Aqualux, zet muziek aan op je device en je hoort het door de speaker. Het volume bedien je via de speaker.

Het geluid klinkt goed, maar de verbinding is niet helemaal zoals ik hoopte. Volgens het merk zou hij tot wel 10 meter bereik moeten hebben. Ik wilde graag mijn telefoon buiten de badkamer leggen om hem te beschermen van de vochtige lucht als ik aan het douchen ben. Alleen als ik mijn telefoon buiten de badkamer leg is de verbinding weg! En nee, dat is geen 10 meter en de houten deur is echt niet zo geïssoleerd dat die de verbinding tegen kan houden.

Met mijn vaders telefoon is de verbinding wel beter, dan kan ik een heel deel door het huis lopen, maar daar heb ik zelf natuurlijk niks aan.. Wat wel goed is, als je de verbinding kwijt bent en je loopt daarna weer terug in het bereik dan gaat hij gewoon verder met spelen.

Douche speaker xSunkissed

Het bellen heb ik natuurlijk ook getest, mijn moeder belde mij, de speaker begon te piepen en ik klikte op het knopje met de telefoon en nam op. Ik hoorde mijn moeder duidelijk en zij hoorde mij ook! Cool. Nu denk je misschien, waarom zou je willen bellen onder de douche? Maar je kunt natuurlijk ook lekker in bad zitten en gezellig bijkletsen met je beste vrienden.

De Olixar Aqualux is aan te sluiten op alle devices met bluetooth, maar ook zonder bluetooth kun je hem aansluiten via het bijgeleverde kabeltje! Hij is dus geschikt voor Samsung, HTC, Nexus 5 , Iphones en meer. Je kunt deze speaker bestellen in de webshop van MobileFun.

Ennn… ga jij nu ook zingend en bellend de douche in volgende keer?

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (3)

 1. Lizzy

  Oh wat leuk! Het maakt douchen een stuk leuker! Douchen vind ik normaal namelijk best saai! Jammer dat hij niet altijd een goede verbinding maakt!

  1. Nadia

   Ja jammer! Nu leg ik mijn telefoon in een handdoek, zodat hij toch beschermd is tegen de vochtige lucht. En de box dan bij de douche, dan heb ik alsnog goede muziek en bescherm ik mijn telefoon :)
   Nadia recently posted…Singing in de shower, ladadie – ladada

 2. Manon

  Lijkt mij handig zo een ding!
  Manon recently posted…Mijn Wishlist #1

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge