Dr. Organic + 3x review

Eerder deze week had ik het over een natuurlijk make-up kitje, nu ga ik het hebben over een ander natuurlijk merk. Dr.Organic. Dit merk heeft nu 3 nieuwe lijnen waar menig persoon erg blij van wordt omdat deze producten geen SLS, parabenen, siliconen en dergelijk bevatten. Kijk even mee naar de producten die ik heb ontvangen!


Dr. Organic gebruikt alleen natuurlijk ingrediënten die ook nog eens biologisch zijn, ook is alles grondig getest naar de werkende bestandsdelen. De producten bevatten geen bestandsdelen die de laatste tijd veel bekritiseerd worden zoals SLS, parabenen, parfumstoffen en andere kunstmatige toevoegingen.
Er zitten wel conserveringsmiddelen in die zorgen dat de producten houdbaar blijven, deze zijn wel op de hoogste graad natuurlijk verkregen.

Er zijn 3 lijnen, de Royal Jelly-, Organic Rose- en de Virgin Olive Oil lijn.
In iedere lijn zitten flink wat producten, denk aan een face-scrub, dagcreme, lippenbalsam’s, verschillende serums en ga zo maar door.

Ik heb uit iedere lijn een verschillend product om te testen.

Uit de Royal Jelly lijn heb ik de Skin Lotion. Dit is een flinke tube bodylotion die je over je hele lijf kunt gebruiken, hij trekt erg snel in en heeft geen sterk aanwezige geur. Hij ruikt een beetje naar honing, wat natuurlijk niet zo gek is. Royal Jelly is het belangrijkste bestandsdeel van honing.

De Royal Jelly skin lotion verstevigt en hydrateert door de perfecte mix van Aloë vera, cacaoboter, shea butter, olijfolie en natuurlijk Royal Jelly.
In een tube Dr. Organic Royal Jelly Skin Care zit 200 ml en kost €8,49

Van de Virgin Olive Oil lijn heb ik een haircare product, de shampoo.
Ik vind olijf niet lekker om te eten en kon me ook even geen geur voorstellen, maar de shampoo ruikt echt heel lekker, fris. Het is een flinke fles dus je doet er best een tijd mee.


Ook handig, de dop hoef je er niet af te draaien, je kunt hem gewoon open klikken.
Wat mij meteen opviel is dat als je deze shampoo gebruikt, je geen gladde haren krijgt. Ik ben gewend als ik shampoo insmeer dat dat lekker glad voelt, met deze shampoo is dat niet zo. Het voelt wat ruw. Ik denk dat het gladde gevoel word veroorzaakt door 1 van de ingredienten die Dr. Organic niet gebruikt, ik heb namelijk eerder dit gevoel gehad met een natuurlijke shampoo.

Deze shampoo is goed voor droog en beschadigt haar, de olijfolie bevat namelijk anti-oxidanten die het haar voeden en dat zorgt voor gezond en glanzend haar.
Een fles Dr Organic’s Organic Virgin Olive Oil Shampoo van 265ml kost €7,99.

Als laatste heb ik de Facial serum, ik vind het jammer dat ik deze van de Organic Rose lijn heb, want ik houd niet van de geur van een roos.

Het product zelf vind ik wel fijn, het is een drukpompje waar de goeie hoeveelheid voor je gezicht uit komt. Je kunt het makkelijk over je gezicht uitsmeren omdat het een olie-achtige substantie heeft. Je kunt dit serum niet ‘s ochtends snel even voor je make-up gebruiken omdat het heel erg glimt en even duurt voordat het is ingetrokken.
Het serum zorgt dat de huid beter vocht kan vasthouden en herstelt, het helpt bij fijne lijntjes en werkt verjongend.


Een flesje Dr Organic’s Organic Rose Otto Facial Serum bevat 50ml en kost €16,99.

Dit merk kun je kopen bij De Tuinen, zelf vind ik de prijzen erg meevallen en hebben ze ook gewoon leuke verpakkingen. Ik vind dat natuurlijke producten vaak wat suffe verpakkingen hebben en duur zijn, bij dit merk is dat niet het geval.
Ik ben eigenlijk ook wel nieuwschierig geworden naar de andere producten!

Reacties (2)

  1. Nadiaa

    Op zich is de prijs in vergelijking met andere natuur producten wel redelijk hoor! Het zijn wel fijne producten iig :)

  2. beautyforgirls

    Ik vind de prijs zo jammer. De producten zijn echter wel van fijne kwaliteit.
    Liefs, xxxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge