Dr. Organic Dead Sea Mineral Salt

Creëer je eigen spa-moment met dit 100% natuurlijke Dode Zeezout van Dr. Organic. Dit merk staat voor ecobewuste beauty met respect voor de aarde. Klinkt goed toch?


Het zout uit de Dode Zee staat bekend om de huidherstellende en reinigende werking. En als jij niet naar de Dode Zee kunt gaan, dan haal je de Dode Zee gewoon naar jou! Niet letterlijk dan, maar Dr. Organic laat hem wel heel dichtbij komen. Dead Sea Mineral Salt is niet het enige product wat dit wonderlijke zout bevat, Dr. Organic heeft een hele lijn! De Dr. Organic Dead Sea Minerals verzorgingslijn is ideaal om de vermoeide en doffe huid weer energie te geven. De natuurlijke geur van de oceaan ontspant de geest en tegelijkertijd wordt de huid gevoed en gehydrateerd met Dode Zee extracten.

Cleopatra bracht regelmatig een bezoek aan de Dode Zee om haar teint te perfectioneren en haar stralende huid te behouden.

Ik heb de Dead Sea Mineral Salt voor jullie getest, ik liet een bad vollopen met lekker warm water en gooide er vervolgens 2 bekers zout bij. Door de warmte lost het zout meteen op en ruik je ook meteen een zee-geur. Een warm bad ontspant al en de geur van de zee nog meer! En terwijl lekker ligt te chillen in bad zorgt het Dode zeezout dat je huid wordt gehydrateerd. Ook verwijdert het zoute water de dode huidcellen en heeft het een desinfecterende werking. Deze reiniging zorgt ervoor dat crèmes en lotions na het badderen beter door de huid worden opgenomen. Ik voelde na mijn badje zeker dat mijn huid een oppepper had gehad. Mijn huid voelde ook lekker zacht aan, net zoals na een scrub. Het is niet dat ik wekelijks in bad ga, maar als ik weer een bad neem gebruik ik zeker dit zout weer!

Zowel de producten als de ingrediënten van Dr. Organic zijn niet op dieren getest. Fijn! Een ander goed punt van Dr. Organic is dat er in hun producten veel natuurlijke én biologische ingrediënten zitten. Als een biologisch product niet mogelijk is, kiezen ze altijd voor een duurzaam, maar natuurlijk alternatief. Alle producten zijn geschikt voor vegetariërs. In sommige producten wordt gebruik gemaakt van bij-producten van dieren, zoals honing, royal jelly en melk proteïne. De toevoegingen om de producten langer houdbaar te houden zijn mild en worden minimaal gebruikt. Dus geen parabenen, sulfaten en minerale oliën. In de lijnen vind je ook geen synthetische parfum en kleurstoffen terug, dus de kans is erg klein dat je een allergische reactie krijgt.

Het zout komt in een stevige plastic zak die je kunt afsluiten na elke keer dat je hem hebt gebruikt. Tegenwoordig scheiden we plastic van het gewone afval, dus op deze manier helpen we de natuur weer een handje. Omdat Dr. Organic geen chemische ingrediënten gebruikt en aandacht besteed aan de ingrediënten zijn deze producten een verantwoorde keuze.

Dr. Organic is exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen en 1 kg badzout kost €6,99.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge