Drie nieuwe 8×4 deo’s

Iedereen is denk ik wel bekend met de 8×4 deodoranten. Ze breiden hun lijn nu uit met drie nieuwe geuren: ‘Hollywood’ en ‘Key to Love’ voor vrouwen en ‘Play the Game’ voor mannen. Ik heb ze alle drie en zal aan jullie vertellen wat ik hier van vind.

De verpakkingen van 8×4 zijn altijd erg herkenbaar, iedere flacon heeft een bijpassende print, een totaal eigen stijl.
Voor vrouwen is de geurtrend de afgelopen jaren sterk verschoven van floral via floriental naar oriental. Zo waren de eerdere 8×4 deodorants vooral geïnspireerd op fleurige, bloemige geuren. De nieuwe varianten zijn vooral geïnspireerd op oriëntaalse geuren zoals Amber, Muskus en Vanille. Zelf kan ik Muskus altijd wel waarderen in geuren. Voor mannen zijn frisse, bosachtige geuren de trend van nu.


Key to Love.
De verpakking doet me een beetje denken aan het oosten door de paarse kleur. Het is een beetje een sensuele geur. De basis bestaat uit Vanille en Sandelhout, met Mandarijn en Grapefruit als topnoten en een hart van Rood Fruit, Jasmijn en Roos. Ik vind deze best lekker!


Hollywood.
Dit vind ik de leukste flacon van de 3. De dame op de flacon doet me denken aan Marilyn Monroe. De basis bestaat uit Muskus en Vanille, met Abrikoos en Perzik als topnoten en een hart van Jasmijn en Roos. Deze vind ik de lekkerste van de 3.


Play the Game. For men.
De basis bestaat uit Leer en Patchouli, met Citrus en Mint als topnoten en een hart van Appel en Violet. Deze flacon doet me denken aan het casino. Ik vind hem leuk vormgegeven. Bij deze deodorant vond ik hem aan het begin niet zo lekker ruiken, de eerste minuten moet hij nog even vormen, daarna is hij wel lekker. Oordeel dus niet te snel bij deze!

Alledrie de deo’s hebben van zichzelf een geur, daarom hoef je hier niet persé een parfum bij te dragen. De 8×4-collectie bestaat inmiddels uit negentien verschillende varianten met elk een eigen stijl. Zo is er voor elk moment wel een geschikte parfum-deo! Als je iets gaat doen waar je erg van gaat zweten is deze deodorant misschien niet geschikt, hij beschermt namelijk niet zo erg tegen een erge zweetgeur. Ik vind deze deodorant meer geschikt voor je gewone dagen.

De nieuwe deodorants zijn vanaf begin juni verkrijgbaar bij de bekende 8×4 verkooppunten en kost €2,99.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (4)

 1. NailTalk

  Die middelste lijkt me lekker!

 2. kissandmakeupsbeautyblog

  Ik heb ook liever geen deo met een geurtje, want soms vloekt dat met parfum.

 3. Saba

  Ik hou juist niet van deo’s met een geur. Ik gebruik liever een neutrale en daarbij een leuke parfum!

 4. Rosa

  Ik gebruik altijd die deo, van dat merk!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge