Duurzaam haarmasker

Mijn haar heeft het soms best zwaar te verduren. Ik stijl het vrij vaak met een hete stijltang, soms komt het voor dat ik het 2x op een dag stijl. Ontzettend slecht natuurlijk. Ook zit ik vaak met mijn haar te spelen en daarbij heeft het weer en de temperatuur ook invloed op de gezondheid van je haar. Nu we een aantal zonnige dagen hebben gehad was mijn haar toe aan een goed haarmasker die ik meteen voor jullie gereviewd heb.


Een haarmasker werkt nog intensiever dan een conditioner en voedt het haar tot diep in de haarvezels. Het lekkerste voor je haar is het als je ongeveer 2x per week een haarmasker gebruikt, dit hersteld en versterkt je haar. Je haar krijgt gewoon een soort gezondheidsboost en we weten allemaal dat gezond haar op zijn mooist is!

Ik ben iemand die haarmaskers fanatiek gebruikt tot ze op zijn, dan duurt het soms weer even voor ik een nieuwe koop. Deze keer ben ik voor een duurzaam haarmasker van de Attirance Shop gegaan. Bij de Attirance Shop heb je de keuze uit 3 soorten haarmaskers; Arnica masker voor gekleurd haar, een Versterkend Grapefruit masker en het Honing/Amandel masker voor droog en beschadigd haar. Die laatste heb ik dus getest, droog en beschadigt haar? CHECK.

Attirance haarmasker honing en amandel speciaal voor droog en beschadigd haar. Ontdek het geheim voor sterke en gezonde haren. Dit unieke reparerend haarmasker voedt het haar bij de wortels en versnelt de haargroei. Het bevat een natuurlijk olie complex en kruidenextracten, die extra zorg geven aan het beschadigde haar. Het haar is beschermd tegen verdere beschadiging en uitdroging door de bijzonder voedende werking.

Toen ik hem ontving en eraan rook viel het me een beetje tegen, ik vond de geur niet zo lekker. Maargoed, als het mijn rode lokken weer een beetje zou boosten vond ik het helemaal prima. Als je een masker indoet is het handig om dat gewoon onder de douche te doen. Eerst was je je haren met je normale shampoo, daarna knijp je het water een beetje uit je haar en smeert royaal het masker in je haar. Dit laat je 5 tot 10 minuten goed intrekken. In die tijd ga ik gewoon lekker scrubben en dat soort klusjes. Muziekje aan en de tijd vliegt! Daarna spoel je het masker weer goed uit. Ik moet zeggen dat ik het in mijn haar wel lekker vond ruiken!
Ik voelde meteen tijdens het uitspoelen al verschil, mijn haar voelde voller en wat minder slap. Ook toen mijn haar droog was zag het er beter uit en het ploos ook wat minder dan normaal. De piekjes die ik normaal heb na het drogen van mijn haar bleven weg. Ik denk dat dit masker dus echt zijn werk doet!

De ingrediënten van dit masker zorgen ervoor dat je haar weer in een goede conditie komt.
Amandelolie – kalmeert de hoofdhuid, maakt het haar soepel en glanzend, voedt het haar bij de wortels en ondersteunt de haargroei.
Honing extract – bevat alle noodzakelijke elementen voor gezond haar en hoofdhuid.
Walnoot extract – verbetert de bloedcirculatie in uw hoofdhuid en versterkt het haar bij de wortels.
Sage extract – uitstekende antioxidant.

Attirance heeft kwalitatief hoogwaardige producten en stelt strenge eisen aan haar bronnen. Het brede assortiment van natuurlijke producten is gemaakt met liefde en respect voor de mens en ons milieu en een extra pluspuntje; de producten zijn uiteraard 100% dierproefvrij.

‘We dragen de verantwoordelijkheid voor de ecologische toestand van de planeet en produceren met respect voor het milieu. Ik ben ervan overtuigd dat de aantrekkingskracht van natuurlijke schoonheid ook zal worden gewaardeerd door toekomstige generaties.’ Atis Liepins -Oprichter van Attirance

Met de productielijnen in Letland en een dynamische wereldgerichte organisatie ter ondersteuning voeren zij onderzoek uit en ontwikkelen ze nieuwe producten volgens de wensen van de markt die hun klanten inspireren.

Dit product kost €13,50 en dan heb je een pot van 200ml. Je kunt die bestellen bij de Attirance Shop. De bestelling krijg je binnen 5 dagen en ik kreeg er nog een flesje shampoo en 2 bruisballen bij!

Dit was mijn eerste artikel voor MyStyle, je zult vanaf nu vaker reviews lezen van duurzame producten. Heb je een product tip voor mij? Dan kun je mij mailen op x.sunkissed[at]hotmail.com .

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge