Ebay make-up kwasten xSunkissed

Ebay make-up kwasten

Laatst was het weer eens zo een avond dat ik op Ebay beland was. Ik kreeg een stel mooie make-up kwasten in het oog, plopte ze in mijn winkelmandje en rekende af. Twee weken later kreeg ik ze binnen, was de kwaliteit goed? Waren ze mooi? Ik vertel het jullie vandaag.
De make-up kwasten zaten in een set die op EbaySoft Eye brushes set eyeshadow Blending Pencil brush Make up tools Cosmetic‘ heet. De set is er in drie verschillende varianten, zwart/goud, wit/zilver en zwart/zilver. De eerste variant vind ik het mooist, dus dat ik ook de kleurencombinatie die ik besteld heb. Toch kunnen Ebay koopjes soms erg tegenvallen, van te voren wist ik natuurlijk niet of de haren zacht zouden voelen of erg stug, of dat de steeltjes van goedkoop plastic waren. Of het ergste, dat de haren zouden uitvallen!
Maar voor het bedrag wat ik ervoor betaalde, iets meer dan € 3,- durfde ik dat risico te nemen.
Ebay make-up kwasten xSunkissed
Na twee weken kwam de set binnen en ik was meteen positief! Geen goedkoop plastic te zien. De haartjes voelde zacht aan, maar wel stevig. Vooral het puntigere kwastje is erg stevig, maar voelt niet ruw aan. De kopjes van de kwasten vielen wel wat groter uit dat ik had verwacht, maar dat geeft niet. Op de steel staat met gouden letters Jessup, het merk.

Ebay make-up kwast xSunkissed
Deze kwast heeft een puntige vorm en is ook de stevigste van de set. Hij buigt niet echt mee, ik gebruik deze kwast om oogschaduw op mijn onderste wimperrand aan te brengen en in mijn buitenste ooghoek. Bij sommige looks teken ik de arcadeboog met deze kwast. Omdat hij zo een klein uiteinde heeft en stevig is kun je er perfect lijntjes mee tekenen.

Ebay make-up kwast xSunkissed
Dit is een soort kleine stippling brush, hij is precies zacht en stevig genoeg. Ik gebruik deze om kleine dingen in mijn gezicht te shapen.

Ebay make-up kwast xSunkissed
Deze kwast is afgerond en voelt vrij flexibel en zacht aan. Deze gebruik ik als ik een groter deel flink wil blenden, voor kleinere blendingen (is dat al een woord?) gebruik ik een Hema blendingkwast.

Ebay make-up kwast xSunkissed
Deze kwast is niet zo goed afgewerkt, zoals je op de foto ziet zijn sommige haartjes langer dan de rest. De kwast is iets schuin afgesneden, maar heeft wel een bolling. Ik gebruik deze kwast om concealer aan te brengen op oneffenheden, maar ook onder mijn ogen.

Ebay make-up kwast xSunkissed
Voor het geld ben ik ontzettend tevreden over de kwaliteit en uitstraling van deze set. Ik vind de kwasten er luxe uitzien en ze voelen ook niet goedkoop aan. Ze werken fijn tijdens het make-uppen, dus ja, als je nog opzoek bent zou ik dit setje aanraden. Zeer budget!

De verkoper waar ik deze set gekocht heb heet Onmyway1975

Wat vinden jullie van deze Ebay kwasten? Hebben jullie ook wel eens kwasten op Ebay besteld?

Reacties (10)

 1. Evelien

  Klinken goed! Die kleine stippling brush is zo schattig, haha. Ik heb wel eens kwasten gekocht op eBay, maar van die goedkope in een set, ze waren roze geloof ik. Waren wel oke, maar toen kreeg ik kwasten van Zoeva, en toen wilde ik niks anders meer! Soms koop ik nog wel een neppe RT kwast op eBay, die vind ik ook wel erg prettig.

  1. Nadia

   De neppers van RT heb ik er ook twee van. Maar ik wil altijd meer kwasten hahaha
   Nadia recently posted…BaByliss föhn 6614E

 2. july

  Ah deze swt is erg fijn, heb de set zelf ook. Mooie fotos heb je gemaakt x
  july recently posted…Van donkerbruin naar donkerblond haar in 1 dag

  1. Nadia

   Dankjewel! =)
   Nadia recently posted…Ebay make-up kwasten

 3. Ismay

  Ze zien er heel goed uit en wat een prijs! Daar kun je het risico inderdaad wel voor nemen!! Ebay zo heerlijk om op rond te snuffelen! haha. Liefs!
  Ismay recently posted…WIN: TRENDY FLAPBAG VAN COMEGETFASHION

  1. Nadia

   Ja haha, soms heb je weer een avond dat je van alles in je mandje gooit op Ebay. En voor dat bedrag is een miskoop niet zo heel erg.
   Nadia recently posted…Ebay make-up kwasten

 4. Kelly

  Mooie kwasten zo te zien!
  Kelly recently posted…Pink Ribbon Bracelet 2014 ♥

 5. Mariëlle

  Ik herken de verkoper, ik heb er al vaker wat gekocht. Ik ben echt gek op Ebay kwasten, van de week komt er een review van een MAC 217 dupe online :):
  Mariëlle recently posted…Review: Etos primer

 6. Manon

  Ze zien er goed uit!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge