Ebay telefoon cover xSunkissed

Ebay telefoonhoesjes

Ik bestel zo nu en dan een aantal dingen op Ebay, maar hetgeen wat ik niet eens in de winkel koop zijn telefoonhoesjes. Die haal ik standaard van Ebay. Waarom? Lees het in het artikel en bekijk mijn laatste aankoopjes.

De vraag waarom kan ik zonder na te denken beantwoorden. De hoesjes op Ebay zijn veeeeel leuker dan de hoesjes die ik in de winkel zie voor mijn telefoon. Voor i-phone is er opzich nog wel wat leuks verkrijgbaar in de winkel, maar voor  mijn Samsung S2 kan ik alleen maar simpele hoesjes voor vinden en daar betaal je ook nog een 12 tot 18 euro voor. Way too much.

Gelukkig is er Ebay. Daar zoek ik dan op ‘Samsung Galaxy S2 phonecover‘ en de laatste bestelronde voegde ik daar ‘Aztec‘ aan toe. Als instellingen kies ik ‘Buy it now‘ + ‘Wordwide‘ + ‘Free shipping’ en ‘Price + Shipping – lowest first‘ en dan heb je ontzettend veel keuze voor een paar euro. Voordat ik echt bestel kijk ik ook even naar het feedback percentage van de verkoper, boven de 98% vind ik het goed, daaronder doe ik het niet.

Ik kies voor free shipping omdat het wel eens voorkomt dat een hoesje dan 1,23 kost maar er nog 15,- shipping kosten bij komen. En er is genoeg keuze als je voor free shipping kiest.
Ik vind Aztec op dit moment erg leuk, dus ik wilde graag Aztec hoesjes. Maar ik kon niet zo goed kiezen en bestelde er 2, het kost toch weinig en dan heb je meteen twee leuke hoesjes om af te wisselen!
Aztec telefoonhoesje Ebay xSunkissed
Dit hoesje had ik eerder al besteld. Deze heb ik maanden gehad en toen is er een barstje in de zijkant gekomen bij een val.. maar de kwaliteit van de hoesjes is gewoon heel goed. Dit hoesje heeft mij rond de € 5,- gekost bij verkoper gmstore-spain. In drie weken had ik dit hoesje binnen.
Aztec telefoonhoesje Ebay xSunkissed
Deze is van de laatste Ebay bestelling. Ik vind deze kleurtjes heel leuk, een beetje lief haha.
Voor dit hoesje betaalde ik omgerekend ongeveer €5,- bij verkoper head_case_designs. In 5 dagen had ik dit hoesje binnen.
Galaxy Aztec telefoonhoesje Ebay xSunkissed
Dit Galaxy achtergrondje met Aztec vond ik ook heel leuk, wat stoerder ook. Voor dit hoesje betaalde ik iets meer dan € 4,- bij verkoper rick1982rickh. Binnen 8 dagen had ik dit hoesje binnen.

Ebay telefoonhoesjes aztec galaxy xSunkissed
Dus voor 3 hele leuke hoesjes betaalde ik ongeveer € 15,- en voor dat bedrag haal je in Nederland 1 hoesje die lang niet zo leuk is als deze drie. And that’s why.
Ik vind ze heel leuk en zeker voor de prijs, soms moet je iets langer wachten op je bestelling maar dat weet je van te voren met Ebay. Toevallig kwamen de laatste twee hoesjes uit Duitsland, dus die waren voor Ebay begrippen erg snel binnen.

Wat vinden jullie van mijn telefoonhoesjes? Bestellen jullie wel eens wat op Ebay?

Reacties (8)

 1. Evelien

  Mooie hoesjes! Ik vind ze alsnog wel duur hoor, die hoesjes zie ik namelijk vaak voor 2-3 euro voorbij komen. Als ik ze zie, stuur ik ze je eventjes door!
  Evelien recently posted…Review: The Body Shop bodybutters ♥ Papaya, Satsuma, Passion Fruit & Cocoa

  1. Nadiaa

   Maar niet met Aztecm, tenminste toen ik zocht niet. Maar ik vond deze heel erg mooi en vergeleken de prijs in de winkels hier toch goedkoop!

 2. Manon

  Wat een super leuke hoesjes! Ik vind Aztec echt gaaf!
  Manon recently posted…NYX Matte Lipstick – Tea Rose

  1. Nadiaa

   Ja ik ben ook echt helemaal van de Aztec hoesjes nu haha, zo leuk!

 3. Mirne

  Ik heb nog nooit wat ebay gehaald, stom eigenlijk.
  Mirne recently posted…Rode bieten hummus

  1. Nadiaa

   Ja echt een aanrader!

 4. Mariëlle

  Ik ben echt verslaafd aan Ebay haha en ik koop er ook graag mijn hoesjes!
  Mariëlle recently posted…Review: Sleek sunset palette

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge